Borrel aan de zaak

Nieuw bij SKYFLY: Borrel aan de Zaak. Een compleet verzorgd kerstborrel- of nieuwjaarsborrel-arrangement met muziek, styling en catering bij u op de zaak. Verras uw personeel of zakelijke relaties met een gezellige borrel die we van begin tot eind voor u verzorgen. Muziek, styling, aankleding en catering: alles bij één vertrouwd adres. U stelt uw eigen arrangement samen en SKYFLY maakt u een offerte met een vaste prijs per bezoeker. Borrel aan de Zaak: gemakkelijk en transparant.

Muziek

De DJ’s van SKYFLY hebben jarenlange ervaring met het draaien van muziek op bedrijfsevenementen. Daarom kunnen zij op uw kerst- of nieuwjaarsborrel precies de sfeer neerzetten die u wilt. Wilt u er misschien aanvullende live muziek bij? Dat kan ook. Van tevoren bespreken we uw wensen over stijl, sfeer en volume  – moet er gedanst worden? –  en we zorgen samen dat we er een gezellige borrel van maken.

Styling en aankleding

SKYFLY heeft alles in huis om uw kerst- of nieuwjaarsborrel compleet aan te kleden en te stylen. Van led-verlichting in kerstsfeer, een verlichte dansvloer tot streamers, confetti of vuurwerkeffecten. Het kan van sober tot zo gek als uw wil. En ook hier geldt weer: uw wensen staan centraal.

Catering

Een kerstborrel of nieuwjaarsborrel kan natuurlijk niet zonder een heerlijk hapje en drankje. SKYFLY heeft een aantal exclusieve cateringpartners die uw gasten in de watten kunnen leggen. Vraag naar de mogelijkheden: we werken door het hele land.

Ons aanbod samengevat

  • Borrel aan de Zaak is voor kerst- en nieuwjaarsborrels vanaf 50 personen
  • Alle mogelijkheden op het gebied van muziek, styling, catering en aankleding zijn bespreekbaar
  • We maken een offerte per persoon: helder en transparant

Neem contact met ons op voor meer info of boek meteen

 

Foto: Heather Katsoulis

Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×