De Industriële Groote Club – Amsterdam

De juiste trouwlocatie zoeken kan best moeilijk zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met De Industriële Groote Club in Amsterdam. Een prachtige locatie waar wij al vele huwelijksvoltrekkingen gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Bruiloft bij De Industriële Groote Club

De Koninklijke IGC is gevestigd in het prachtige pand ‘Industria’ aan de Dam, waarvan het originele interieur en de aanwezige kunst bijdraagt aan de exclusieve ambiance. De Koninklijke IGC beschikt over een prachtige Clublounge, met open haard, een knusse bar en een uitstekend restaurant. De intieme serre geeft een geweldig uitzicht op de Dam, evenals het balkon. De bediening is zeer professioneel en de sfeer is te beschrijven als warm, open en gastvrij.

Deze bijzondere sfeer, de interessante activiteiten, de goede keuken, de uitgebreide wijnkaart, de juiste mensen en de persoonlijke benadering zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt bij de Koninklijke IGC.

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

De Industriële Groote Club – Amsterdam

Dam 27
1012 JS , Amsterdam
horeca@igc.nl
http://www.igc.nl
(020) 624 22 20

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×