Delta Hotel – Vlaardingen

Nog op zoek naar een geschikte locatie voor jouw bruiloft? SKYFLY heeft goede ervaringen met Delta Hotel in Vlaardingen. De vele mogelijkheden maken dat we hier al vele trouwerijen gevierd hebben. Liever zelf verder zoeken? Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Huwelijksvoltrekking bij Delta Hotel

Bruidsparen kunnen elkaar nu ook het jawoord geven in het Delta Hotel. Het Vlaardings college van burgemeester en wethouders heeft het hotel aangewezen als officiële huwelijkslocatie. Vanaf heden kunnen paren terecht om te trouwen op onze prachtige locatie aan de Nieuwe Waterweg

Dit betekent dat uw gehele bruiloft volledig verzorgd kan worden op één locatie!

Op het dak van het Delta Hotel in het beroemde Kraaiennest wordt de officiële huwelijksplechtigheid voltrokken door een ambtenaar van de gemeente Vlaardingen. Wat is romantischer dan elkaar eeuwige trouw beloven terwijl u uitkijkt over het grootste havengebied ter wereld? Daarna een spetterende receptie in een nautische zaal van het Delta Hotel. U en uw gasten kunnen genieten van een heerlijk uitgebreid buffet, terwijl de band uw favoriete muziek speelt. Alles is door ons tot in de puntjes verzorgd.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Delta Hotel – Vlaardingen

Maasboulevard 15
3133 AK , Vlaardingen
http://www.deltahotel.nl/
010 4345477

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×