Eden Hotel – Zutphen

Wij van SKYFLY hebben al vele trouwerijen gevierd bij Eden Hotel in Zuthpen, en kunnen deze locatie dan ook ten zeerste aanbevelen. Heb je zelf een andere locatie gevonden? Geen probleem! Uiteraard komen wij ook daar graag een feestje vieren.

Trouwen een hele bijzondere gebeurtenis in je leven.

De mooiste plek voor de dag van je leven. Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet. Op naar de volgende…. dé sprookjesdag! Wat is er mooier dan je huwelijk vieren in het romantische Eden Hotel Zutphen? Een unieke locatie met de historie van het 17de eeuwse Huize van de Kasteele gecombineerd met een moderne vleugel van architectuur en kunst. Perfect voor jullie sprookjeshuwelijk, een heerlijk diner (buffet/menu), een gezellige brunch/lunch of waanzinnige High Tea. Maar ook voor een receptie, borrel of feest, met een capaciteit tot wel 200 gasten! En we bieden natuurlijk een ontspannend arrangement voor de huwelijksnacht!

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Eden Hotel – Zutphen

's Gravenhof 6
7201 DN , Zutphen
sgravenhof@hampshire-hotels.com
http://www.edenhotelzutphen.com/
+31 (0)575 596868

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×