Herberg Vlietzicht – Rijswijk

Nog geen geschikte trouwlocatie voor uw bruiloft? SKYFLY raadt u Herberg Vlietzicht in Rijswijk sterk aan! Een van de prachtigste locaties waar wij graag komen. Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan nog even verder want waar je ook voor kiest, wij komen met alle plezier langs.

Bruiloft bij Herberg vlietzicht

Het huwelijk is de bezegeling van een belangrijke keuze in uw leven. Vanzelfsprekend bent u net als velen lang van tevoren bezig om uw bruiloft te regelen. Alle verplichte zaken regelen en speciale details bedenken die het huwelijk voor u onvergetelijk maken. Het is belangrijk dat u op de dag zelf zorgeloos kunt genieten. Een bijzondere trouwlocatie en gastvrije medewerkers zorgen dat u en uw gasten écht de dag van uw leven beleven.

Herberg Vlietzicht is een prachtige groene locatie met een idyllische ambiance. De sfeer is informeel waardoor uw gasten zichzelf snel op het gemak voelen. Een belangrijk gegeven omdat niet al uw gasten elkaar kennen en er toch met z’n allen een feest van gaan maken! U kunt ons voor alle onderdelen van uw dag inschakelen. Herberg Vlietzicht is een officiële trouwlocatie. De ceremonie hoeft niet alleen overdag plaats te vinden, u kunt er ook voor kiezen om aan de vooravond van uw feest te trouwen. Ook op zaterdag!

Steeds vaker kiezen bruidsparen voor het gemak van het huwelijk, receptie, diner en feest op één locatie. Het staat u uiteraard vrij dit te doen, bij ons is het ook mogelijk om diner en feest of alleen het feest te doen. Informeer naar de mogelijkheden bij ons partycentrum! De ceremonie van het huwelijk vind plaats in de bijzondere landelijke voortuin of bij minder weer in vernieuwde trouwzaal.

Trouwen in de ochtend, middag, of ’s avonds voor het feest! Waar u ook voor kiest , de romantische uitstraling van Herberg Vlietzicht maakt uw huwelijksdag onvergetelijk. De ligging aan de Vliet en Elsenburger bos maken dat u deze historische locatie prima kunt combineren met een prachtige foto voor uw trouw reportage. Wij vinden het telkens weer geweldig om een bruiloft mee te beleven!

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Herberg Vlietzicht – Rijswijk

Jaagpad 7
2288 AB , Rijswijk
http://www.vlietzigt.nl/
015 2131004

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×