Klooster De Lantaern – Nieuwegein

Ben jij nog op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Wij van SKYFLY kunnen u Klooster De Lantaern in Nieuwegein aanbevelen. Het is een unieke locatie waar wij onze DJ’s zeer vele goede ervaringen mee hebben. Natuurlijk ben je ook vrij om een andere locatie uit te zoeken!

Trouwen bij Klooster De Lantaern

Door de keuze uit de diverse zalen met verscheidend karakter, kunt u vooraf al bepalen in welke sfeer u uw (trouw)feest wilt laten plaatsvinden.

Wilt u een zaal met de uitstraling van de ongedwongen ambiance van een Oudhollandse kroeg (de Sixtijnsezaal) of een stijlvolle zaal die doet denken aan een koninklijke balzaal (de Alexanderzaal)? Of prefereert u een (trouw)feest op een drijvende feestruimte, onze partyboot de Jonckheer van Jutphaas? Welke ruimte u ook kiest, uw feest wordt een succes. Want naast een perfecte locatie, zorgen onze enthousiaste medewerkers dat het u aan lekker eten en drinken niet ontbreekt.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Klooster De Lantaern – Nieuwegein

Utrechtsestraatweg 4
3438 AK , Nieuwegein
info@lantaern.nl
http://www.lantaern.nl/
030 - 6031866

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×