Safari Club – Zandvoort

De DJ’s van SKYFLY hebben al meerdere bruiloften bijgewoond bij Safari Club in Zandvoort. Het is een bijzondere locatie, waar onze DJ’s goede ervaringen mee hebben. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je gebonden bent aan deze of een andere locatie. Wij maken overal een feestje, welke locatie je daar ook voor kiest.

Trouwen bij Safari Club in Zandvoort

Bij Safari proberen we een plek te creëren waar de zes meest belangrijke facetten uit het leven – ontspanning, sport, feest, eten&drinken, kunst&cultuur en werken – samenkomen. Bij ons is in principe alles mogelijk; zo is ons intieme, gezellige strandhutje ‘t Beachhouse ideaal voor het organiseren van een bruiloft, strandfeestje, BBQ of andere gelegenheid. ‘t Beachhouse beschikt over een eigen bar, podium, binnen en buiten ruimte en staat volledig los van het paviljoen. Hierdoor kun je helemaal afgezonderd van de rest jouw (huwelijks)feestje geven, je eigen privéstrandje dus. Stuur ons jullie wensen en wij maken voor jou een concept op maat. We hopen jullie te mogen verwelkomen op Safariclub Zandvoort. We SEA you @ Safariclub Zandvoort.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Safari Club – Zandvoort

Strandafgang Paulus Loot 2
2042 AA , Zandvoort-Zuid
http://www.safariclub.nl/
023-5712628

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×