Trouwen in Ridderkerk

Trouwen bij Van der Valk Ridderkerk

Nog geen geschikte trouwlocatie voor uw bruiloft? SKYFLY raadt u van der Valk Dordrecht aan! Een van beste locaties waar wij graag komen. Is dit niet wat je zoekt? Kijk dan nog even verder want waar je ook voor kiest, wij komen met alle plezier langs.

Trouwen in Ridderkerk

Van der Valk Ridderkerk biedt de ideale gelegenheid om uw complete bruiloft te organiseren. Van ja-woord tot bruidsnacht. De trouwexperts zullen er alles aan doen om van uw mooiste dag een onuitwisbare indruk voor al uw gasten te maken.

Sinds mei 2013 kunt u het huwelijk ook in het hotel laten voltrekken. De trouwambtenaar leidt de ceremonie op locatie waarna u direct verder kunt met de receptie, het diner of het feest.
De 17 sfeervolle zalen bieden talrijke mogelijkheden voor het organiseren van een bruisende receptie, feest of een intiem diner. De zalen zijn hedendaags, warm en stijlvol ingericht en zijn uitgerust met sfeervolle verlichting. Tevens beschikken alle zalen over airconditioning en comfortabele stoelen. Dé perfecte locatie voor uw bruiloft!

Neem contact op voor een oriënterend gesprek. Ze nemen graag alle tijd voor u om uw wensen zorgvuldig te bespreken. Daarbij geven ze u met plezier een rondleiding langs onze zalen, zodat u een beeld krijgt van de talloze mogelijkheden.

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!


Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×