Bruiloft thema oktoberfest

In Nederland gebeurt het nog niet heel vaak. En het zal ook niet voor iedereen zijn weggelegd. Maar in Duitsland – en dan juist buiten Beieren – zie je het regelmatig: trouwen in het thema Oktoberfest. Alle vrouwen als Dirndl, alle mannen in Lederhose. De biertap aan en lekker eten op het bord van al je gasten. Gute Stimmung! Dus als je toch kiest voor trouwen in Duitsland, dan is een Oktoberfestthema nog niet eens zo’n gek idee!

Trouwen in Duitsland, kennismaking in Nederland

Een trouwerij in het buitenland is geen kleine stap. Daarom ga je met een bedrijf in zee die jullie wensen kent, en die je kan vertrouwen. Om dat goed te regelen heeft SKYFLY regelmatig kennismakingsavonden en demoshows. Tijdens de demoshow nemen we in een persoonlijk gesprek jullie (muzikale) wensen door en geven we een korte presentatie van onze show. Wat is de stijl van het feest en welke muziek is favoriet? Wij denken mee over een show en de DJ die perfect bij jullie feest passen. Willen jullie langskomen op een demoavond? Kijk dan even hier.

Bruiloft thema oktoberfest met SKYFLY

SKYFLY is al meer dan 20 jaar actief als aanbieder van dj shows, (live) entertainment en bruiloftsfeer. Dat doen we steeds vaker voor paren die wonen in Duitsland of daar willen trouwen. In verschillende landen hebben we daarom Nederlandstalige collega’s.

Kennis maken?

Wij ontmoeten je graag

Iets gezien wat je bevalt? We komen graag met je in contact. Je kan ook één van onze kennismakingsavonden bezoeken om zelf te ervaren wat SKYFLY verstaat onder entertainment


Bruiloft thema oktoberfest

Anderen bekeken ook: Bruiloft DJ, DJ verjaardagsfeest, Bruiloft DJ Overijssel, Bruiloft DJ Gelderland

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×