Bruiloftsfeest apres-ski stijl

Een bruiloft in apres-ski stijl. Het zal niet voor iedereen zijn weggelegd maar sommige koppels zouden niets liever doen. En waarom ook niet. De gezelligheid en warmte van de Alpenhut die je ervaart na een dagje skiën met bijbehorende muziek kan ook zeker de setting zijn voor een top-huwelijksfeest. En of je dat nu in Nederland – of nog beter – in Oostenrijk zelf doet: een bruiloftsfeest in apres-ski stijl vier je het best met een bruiloft DJ van SKYFLY.

Weddingplanner in Oostenrijk

Bruidsparen die hun trouwerij in Oostenrijk plannen kunnen dat zelf doen. Maar vaak krijgen we bij SKYFLY de vraag of we ook samen werken met weddingplanners. Het antwoord daarop is natuurlijk: ja, dat doen we! Als jullie zelf al een weddingplanner in de arm hebben genomen is dat natuurlijk prima. Maar als jullie nog een professional zoeken die ervaring heeft met het organiseren van overgetelijke bruiloftsfeesten in Oostenrijk dan kunnen we je daar ook bij helpen. We werken samen met een aantal goede partner-weddingplanners. We brengen je er graag mee in contact.

Bruiloftsfeest apres-ski stijl met SKYFLY

SKYFLY is al meer dan 20 jaar actief als aanbieder van dj shows, (live) entertainment en bruiloftsfeer. Dat doen we steeds vaker voor paren die wonen in Oostenrijk of daar willen trouwen. In verschillende landen hebben we daarom Nederlandstalige collega’s. Meer lezen over trouwen in het buitenland? Kijk dan eens op de overzichtspagina’s trouwen in Oostenrijk en trouwen in het buitenland.

Kennis maken?

Wij ontmoeten u graag

Iets gezien wat je bevalt? We komen graag met je in contact. Je kan ook een van onze kennismakingsavonden bezoeken om zelf te ervaren wat SKYFLY verstaat onder entertainment.


Bruiloftsfeest apres-ski stijl

Anderen bekeken ook: Trouwen in de sneeuw, Huwelijksfeest in Wenen, Huwelijksfeest Oostenrijkse stijl, Trouwen in Tirol

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×