Custom Made DJ Show

Maatwerk: daar draait het om bij een custom made DJ show van SKYFLY. Heeft u een bijzondere show voor ogen op uw zakelijke evenement: dan willen we graag eens met u om tafel. De mogelijkheden zijn heel uitgebreid. SKYFLY wil graag die extra mijl gaan om alle ideeën van u – of uw marketing- of reclamebureau – vorm te kunnen geven. Want goede branding is voor u belangrijk en voor ons een specialiteit.

Ideeën: SKYFLY is the limit

Het voert te ver om alle ideeën hier te benoemen. Want maatwerk is maatwerk en we kunnen op alle fronten met u meedenken. Maar omdat alles begint met een goed idee doen we u er hier een paar aan de hand.

Onze DJ-booth bijvoorbeeld. We kunnen deze helemaal in uw huisstijl customizen: in u uw kleurgebruik en uitgevoerd met uw logo. Maar als dat nog niet speciaal genoeg is dan denken we graag mee over een volledig voor uw evenement te bouwen custom made DJ booth in speciale vormen of met gebruik van bijzondere materialen : een uniek object voor bijvoorbeeld productintroducties en op beurzen!

Aankleding en muziek

Ook in de aankleding van uw event is er heel veel mogelijk. Met onze led-zuilen – bijvoorbeeld – kunnen we de evenementlocatie helemaal in de door u gewenste kleuren uitlichten. Ook kunnen we banner, graphics maar ook design tafels en stoelen  leveren. En wat te denken van special effects? Een lasershow, confetti-kanonnen of theatervuurwerk zijn zomaar een paar onderdelen uit ons assortiment.

Heeft u iets te presenteren of wilt uw bedrijfsfilm tonen? Onze led-schermen zijn voor uw content gemaakt. Of we schakelen een VJ die uw beelden kan integreren in een custom-video-show.

En laten we vooral de basis niet vergeten: de muzikale omlijsting . Een DJ van SKYFLY weet hoe hij een zakelijk evenement invulling moet geven. Uw wensen staan centraal. En als er live muziek geregeld moet worden dan bent u bij ons ook aan het goede adres.

U merkt wel: de mogelijkheden zijn grenzeloos. Neem contact op om uw plannen met ons te bespreken.

Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
woensdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×