Huwelijksfeest in Wenen

Een huwelijksfeest in Wenen. Dat roept associaties op met Sissi, de Oostenrijkse keizerin die er haar hand gaf aan Franz Jozef. Maar je hoeft echt geen keizer en keizerin te zijn om te kiezen voor Wenen als plek voor je huwelijksfeest. Wenen is een ├╝berromantische stad die zich bij uitstek leent voor een prachtige trouwerij. En omdat je er zo naar toe vliegt, neem je gemakkelijk al je familie en vrienden mee. Net als een bruiloft DJ van SKYFLY.

Weddingplanner in Oostenrijk

Bruidsparen die hun trouwerij in Oostenrijk plannen kunnen dat zelf doen. Maar vaak krijgen we bij SKYFLY de vraag of we ook samen werken met weddingplanners. Het antwoord daarop is natuurlijk: ja, dat doen we! Als jullie zelf al een weddingplanner in de arm hebben genomen is dat natuurlijk prima. Maar als jullie nog een professional zoeken die ervaring heeft met het organiseren van overgetelijke bruiloftsfeesten in Oostenrijk dan kunnen we je daar ook bij helpen. We werken samen met een aantal goede partner-weddingplanners. We brengen je er graag mee in contact.

Huwelijksfeest in Wenen met SKYFLY

SKYFLY is al meer dan 20 jaar actief als aanbieder van dj shows, (live) entertainment en bruiloftsfeer. Dat doen we steeds vaker voor paren die wonen in Oostenrijk of daar willen trouwen. In verschillende landen hebben we daarom Nederlandstalige collega’s. Meer lezen over trouwen in het buitenland? Kijk dan eens op de overzichtspagina’s trouwen in Oostenrijk en trouwen in het buitenland.

Kennis maken?

Wij ontmoeten u graag

Iets gezien wat je bevalt? We komen graag met je in contact. Je kan ook een van onze kennismakingsavonden bezoeken om zelf te ervaren wat SKYFLY verstaat onder entertainment.


Huwelijksfeest in Wenen

Anderen bekeken ook: Bruiloft apres-ski stijl, Trouwen in de sneeuw, Trouwen in Tirol, Huwelijksfeest Oostenrijkse stijl

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
woensdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×