Huwelijksfeest Oostenrijkse stijl

Wat hoort er bij een huwelijksfeest in Oostenrijkse stijl? Natuurlijk, de Weense wals als openingsdans. Die kent iedereen. Maar op een huwelijksfeest – Oostenrijkse stijl – horen nog wel een aantal andere gebruiken die we in ons land niet kennen. Wat te denken van de gewoonte dat het paar op de huwelijksdag wordt opgewacht¬†door hun collega’s opgewacht. Zij versperren de weg met touwen en slingers waaraan cadeautjes hangen. Ook moet het bruidpaar schnapss¬†drinken. Leuk! Hou het gezellig!

Trouwen in Oostenrijk, kennismaking in Nederland

Een trouwerij in het buitenland is geen kleine stap. Daarom ga je met een bedrijf in zee die jullie wensen kent, en die je kan vertrouwen. Om dat goed te regelen heeft SKYFLY regelmatig kennismakingsavonden en demoshows. Tijdens de demoshow nemen we in een persoonlijk gesprek jullie (muzikale) wensen door en geven we een korte presentatie van onze show. Wat is de stijl van het feest en welke muziek is favoriet? Wij denken mee over een show en de DJ die perfect bij jullie feest passen. Willen jullie langskomen op een demoavond? Kijk dan even hier.

Huwelijksfeest Oostenrijkse stijl met SKYFLY

SKYFLY is al meer dan 20 jaar actief als aanbieder van dj shows, (live) entertainment en bruiloftsfeer. Dat doen we steeds vaker voor paren die wonen in Oostenrijk of daar willen trouwen. In verschillende landen hebben we daarom Nederlandstalige collega’s. Meer lezen over trouwen in het buitenland? Kijk dan eens op de overzichtspagina’s trouwen in Oostenrijk en trouwen in het buitenland.

Kennis maken?

Wij ontmoeten u graag

Iets gezien wat je bevalt? We komen graag met je in contact. Je kan ook een van onze kennismakingsavonden bezoeken om zelf te ervaren wat SKYFLY verstaat onder entertainment.


Huwelijksfeest Oostenrijkse stijl

Anderen bekeken ook: Trouwen in de sneeuw, Huwelijksfeest in Wenen, Bruiloft apres ski stijl, Trouwen in Tirol

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×