Italiaanse bruiloft vieren

Een Italiaanse bruiloft vieren doe je natuurlijk het beste in Italië zelf. Steeds meer paren kiezen daarvoor. Er zijn zoveel mooie huwelijkslocaties te vinden. Aan de kust, in de heuvels of in één van die vele prachtige middeleeuwse Italiaanse steden. En ook in Italië kun je onze DJ’s boeken. Daarover later meer.

Als je een Italiaanse bruiloft organiseert is het leuk om typisch Italiaanse gebruiken in ere te houden. Wist je bijvoorbeeld dat in Italië alle gasten een doosje met confetti krijgen. Dat is niet wat we in Nederland kennen, maar het zijn bruidssuikers. Je gasten weten dit vast te waarderen. En als je de bruid bent draag je op de dag van je huwelijk geen gouden sieraden. Tenminsten: niet totdat je de ring om je vinger geschoven krijgt. Bijgelovig als de Italianen zijn denken ze dat wel goud dragen namelijk ongeluk brengt.

Trouwen in Italië, kennismaking in Nederland

Een trouwerij in het buitenland is geen kleine stap. Daarom ga je met een bedrijf in zee die jullie wensen kent, en die je kan vertrouwen. Om dat goed te regelen heeft SKYFLY regelmatig kennismakingsavonden en demoshows. Tijdens de demoshow nemen we in een persoonlijk gesprek jullie (muzikale) wensen door en geven we een korte presentatie van onze show. Wat is de stijl van het feest en welke muziek is favoriet? Wij denken mee over een show en de DJ die perfect bij jullie feest passen. Willen jullie langskomen op een demoavond? Kijk dan even hier.

Italiaanse bruiloft vieren met SKYFLY

SKYFLY is al meer dan 20 jaar actief als aanbieder van dj shows, (live) entertainment en bruiloftsfeer. Dat doen we steeds vaker voor paren die wonen in Italië of daar willen trouwen. In verschillende landen hebben we daarom Nederlandstalige collega’s.

Kennis maken?

Wij ontmoeten je graag

Iets gezien wat je bevalt? We komen graag met je in contact. Je kan ook één van onze kennismakingsavonden bezoeken om zelf te ervaren wat SKYFLY verstaat onder entertainment


Italiaanse bruiloft vieren

Anderen bekeken ook: Bruiloft DJ Italie, Bruiloft DJ Portugal, Bruiloft DJ, Bruiloft DJ huren prijzen

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
vrijdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×