fbpx

Landgoed De Salentein

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Landgoed De Salentein. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Landgoed De Salentein
Putterstraatweg 5 - 9
3862 RA, Nijkerk

Bruiloft bij Landgoed De Salentein

Elkaar het jawoord geven is een onvergetelijk moment. Een romantische dag waarop alles perfect en in stijl moet verlopen. Landgoed de Salentein vormt hiervoor het perfecte decor en heeft alles te bieden om jullie huwelijksdag van begin tot eind te vieren: van officiële huwelijksvoltrekking, gezellige receptie en sfeervol diner tot en met een spetterend feest.

Onze klanten aan het woord over Landgoed De Salentein

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Landgoed De Salentein. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Sander en Ellen

21-09-2019

Bruiloft

Super avond gehad! DJ voelde perfect aan wat hij moest draaien en zorgde voor een super sfeer!
10 / 10

Alieke en Niels

13-09-2019

Bruiloft

Heerlijke avond gehad met een mooie opbouw in de set! Vriendelijle DJ, goed contact en fijn overleg. DJ stond open voor andere wensen buiten zijn set om. Gaaf dat we al foto’s van de dag konden laten zien op de...
10 / 10

Frank en Noël

12-07-2019

Bruiloft

We hadden de beste DJ! Hij begreep wat we leuk vonden en wist zeker te weten iedereen meegenomen met de muziek. Gasten praten nu nog over het feest!
9.3 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan