fbpx

Landgoed Het Rheins

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Landgoed Het Rheins. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Landgoed Het Rheins
Reintszijweg 5
7468 SL, Enter

Bruiloft bij Landgoed Het Rheins

Als één dag in je leven perfect moet zijn, dan is het wel de dag waarop je trouwt. Landgoed Het Rheins heeft als officiële trouwlocatie alles in huis om jullie een onvergetelijke trouwfeest te bezorgen! Ze maken ieder moment bijzonder, een herinnering voor altijd! Een entree door een indrukwekkende eiken oprijlaan naar het trouwlandgoed waar voor jullie een idyllisch trouw hooiberg aan het water staat voor de huwelijksvoltrekking met daarna een sprankelend feest onder de stretchtent of in een van de sfeervolle ruimten. Landgoed Het Rheins is dé locatie om te trouwen in Twente.

Onze klanten aan het woord over Landgoed Het Rheins

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Landgoed Het Rheins. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Ellen en Dennis

30-06-2022

Ontzettend leuke avond gehad met DJ Wouter. Betrokken, voelt publiek goed aan en enthousiasmeert. Perfect!
10 / 10

Marij en Daan

05-04-2022

Afgelopen zaterdag 2 april na twee jaar eindelijk ons jubileumfeest kunnen vieren. Eigenlijk zou DJ Michel komen draaien maar helaas kon hij niet vanwege ziekte. Dit is prima opgelost door Remy door DJ Ewald in te zetten. Het feest kwam...
8.0 / 10

Robert en Vera

03-09-2021

We hebben echt een top avond gehad! Remy was een super quizmaster! 👌
10 / 10

Erwin en Ingeborg

12-10-2019

Bruiloft

Erg blij met de keuze voor Skyfly: snel en makkelijk contact, heldere communicatie en fijne werkwijze. Ook blij met de keuze van Skyfly voor onze DJ Michel, want wat hebben we genoten! We wilden een dansfeest met muziek in echt...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan