fbpx

Green Village

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Green Village. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Green Village
Blokhoeve 7
3438 LC, Nieuwegein

Bruiloft bij Green Village

Dit is jullie dag. Jullie bruiloft. Aan deze dag moet je later kunnen terugdenken met de gedachte: wat was dat een tof feest! Het moet een dag zijn waarop alles klopt en waarop jullie écht kunnen genieten van elkaar en jullie gasten. De mooiste dag van je leven verdient dan ook de mooiste locatie. Green Village is een full service locatie en wij werken met all inclusive arrangementen. Zo ontbreekt het jou en jouw gasten aan niets.

Onze klanten aan het woord over Green Village

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Green Village. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Wendy en Jeffrey

26-06-2022

Geweldig bedrijf en remy is ook echt een topper! geweldig feest gehad met remy als dj!! zoveel complimenten gehad over de avond dus zijn erg tevreden!
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan