Pubquiz Enschede

Pubquiz Enschede

Op de Oude Markt de strijd aan gaan met je medestudenten? Een pubquiz in Enschede is het juiste uitje om samen met je studiegenoten of collega’s op een vrijdagmiddag te plannen. De combinatie van een borrel en een pubquiz in Enschede is waar je je weekend mee wil beginnen. Ben je op zoek naar een quizmaster voor een pubquiz in Enschede? SKYFLY zorgt er voor dat je de pubquiz ongestoord gespeeld kan worden. Want wie vind het nou niet leuk om vragen te beantwoorden met zijn vrienden of vriendinnen?

Teamleden pubquiz Enschede

Het enige wat je moet regelen zijn de teamleden voor de quiz. De quizmaster stelt hersenkrakende vragen en zorgt voor de juiste vibe. De pubquiz in Enschede is erg geschikt als uitje met de studentenvereniging of personeelsvereniging. Voor een pubquiz op maat verzorgt SKYFLY graag de aankleding die nodig is om een pubquiz te kunnen spelen. Volledig verzorgd met DJ en aankleding zorgt een SKYFLY pubquiz voor een gegarandeerd succes. Voor heldere all-in prijzen van de pubquiz in Enschede kan je vrijblijvend contact opnemen met SKYFLY.

Meer informatie pubquiz Enschede

Ben je op zoek naar een studentenuitje? Denk dan eens aan een pubquiz in Enschede. Wij beantwoorden alle vragen, en geven je de ruimte voor wensen en geven je hierin onze mogelijkheden aan. Bij vragen over de pubquiz kun je contact opnemen met SKYFLY.  Een WhatsApp bericht tussen 09.00 en 23.00 uur is welkom. We staan graag voor je klaar en helpen je graag verder.

Bekijk ook onze online pubquiz mogelijkheden!

Personeelsfeest DJ met saxofonist

Pubquiz Enschede

Meer informatie over SKYFLY?

Ben je op zoek naar een studentenuitje? Denk dan eens aan een pubquiz in Enschede. Wij beantwoorden alle vragen, en geven je de ruimte voor wensen en geven je hierin onze mogelijkheden aan.

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×