Saskia en Rik

Beste Justin en beste SKYFLY medewerkers,

Het heeft even geduurd voor ik deze review kon schrijven, maar eerlijk gezegd hebben we ook echt even bij moeten komen van onze bruiloft.
Laat ik gelijk met de deur in huis vallen: Justin, wat heb je het ontzettend goed gedaan! Je hebt precies gerealiseerd wat we hoopte te bereiken.

Laat ik bij het begin beginnen. De intake ging direct goed. Vanaf het eerste moment hadden we alle vertrouwen in jullie services. De website werkt prettig en we hebben ons helemaal geen zorgen gemaakt om hoe het met de muziek zou gaan die avond.

Justin belde ons in de week voor de bruiloft, zoals afgesproken. Hij had al een goed beeld bij wat we wilde neerzetten, dus we waren zo klaar. Op de dag zelf is tijdens het diner alles klaar gezet en tegen de tijd dat we aankwamen was Justin al lekker aan het draaien.
We wilde in de vooravond een relaxe festivalachtige vibe creëren en vooral geen standaard kroeg/feest muziek. Hier is zeer netjes aan gehouden.
Wat ik ook erg leuk vond, is dat onze soort van opening niet meer plaats vond, maar Justin vond een mooi moment later op de avond om deze er toch in te knallen. Dat zorgde precies voor de goede overgang naar de afterparty binnen.
Van het opbouwen binnen hebben we helemaal niets gemerkt, erg professioneel hoe alles door bleef gaan en de muziek enkel stopte toen we buiten aan het afsluiten waren.

Eenmaal binnen in de kelder van de locatie zag het er fenominaal uit. De extra backlights die we hadden werkte super goed in de kelder en gave een coole sfeer die precies bij ons afterparty idee paste. We waren redelijk streng geweest met de muziekkeuze en wisten dat niet iedereen zich hier in zou kunnen vinden. Justin heeft zich hier heel goed aan gehouden en heeft heel mooi binnen onze aangegeven kaders gedraaid, ondanks de verschillende verzoekjes buiten af.

Eenmaal binnen zijn wij ons wat meer met de muziek gaan bemoeien. Het was echt heel fijn dat het lijntje zó kort was en dat we continue konden mee denken. Dit ging enorm soepel. Ik gaf Justin een paar aanwijzingen, hij gaf een lach en een knik en binnen een halve minuut werd er een overgang gerealiseerd.

De laatste uren waren voor ons echt legendarisch en een echte afterparty zoals we deze in gedachte hadden. Lekker hard en iedereen ging los. Justin’s idee voor het eindnummer was ook geniaal. Een echte knaller!

Al met al kunnen we niets anders zijn dan super tevreden. We kijken de filmpjes waarop iedereen helemaal los gaat heel graag terug.
Ontzettend bedankt!

Groetjes Rik en Saskia

Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×