fbpx
DJ_David

DJ David

Zijn interesse in het worden van een dj kwam op rond zijn studietijd. Hij bouwde shows op voor bedrijfsfeesten, festivals, schoolfeesten en bruiloften en zag andere dj’s draaien. Op dat moment sloeg de vonk over en dacht hij: “Dat wil ik ook!”. Na veel oefenen kreeg hij zijn eerste klussen en mocht hij draaien op vele bruiloften in heel Nederland. Daarnaast heeft hij achter de draaitafel gestaan in bekende studentenclubs, zoals Toffler en BAR Rotterdam.

Nu hij fulltime werkt heeft hij geen tijd meer om 3x per week achter de draaitafel te staan. Dat weerhoudt hem echter niet om af en toe in het weekend een bruiloft te voorzien van de beste platen! Hij vindt het fantastisch om de prachtige dag van het bruidspaar perfect af te sluiten en te zorgen dat jong tot oud niet meer stil kan staan.

Hij heeft een brede muziek kennis. Van de 60’s tot en met de 00’s, niets is hem te gek, maar zijn persoonlijke voorkeur gaat lichtelijk uit naar de wat nieuwere muziek! Hij laat iedereen door het dak heen springen, zonder gene, zonder schaamte!

Reviews

9.3 / 10

4 ervaringen

Demi en Thom

25-10-2021

10 / 10
Super genoten! Onze DJ, DJ David heeft er voor gezorgd dat wij en al onze gasten een topavond hebben gehad. Goede communicatie met Remy. Skyfly zou ik zeker aanraden, garantie op een topfeest!!

Daniëlle en Kevin

13-09-2021

10 / 10
Wij hebben ontzettend genoten van onze dag! En zonder DJ David en Skyfly hadden we het niet zo mooi kunnen afsluiten! Heel erg bedankt dat jullie dit voor ons konden en wilden doen!

BMT Surveys - Joyce van de Geijn

14-12-2019

Bedrijfsfeest

9.3 / 10
Was een super avond! Dansvloer is niet leeg geweest en verzoeknummers werden gedraaid. Wij houden jullie zeker in gedachten voor ons feest volgend jaar. De zangeres was ook echt fantastisch!!

Volker Energy Solutions - Pierre ten Holter

16-11-2019

Feestquiz

8.0 / 10
Ik vond het matig dat er geen video’s werden vertoond bij de vragen…. Dan ook muziek na de vraagstelling zodat men niet kan afluisteren
Vraag een persoonlijk gesprek aan