fbpx
DJ_Matthijs

DJ Matthijs

Al aardig wat jaren ervaring op verschillende feesten en events, plezier beleven met de juiste plaat op het juiste moment, inspelen op het publiek om er samen (van jong tot oud) een leuk feest van te bouwen!
Door mijn ervaring en breed muziekassortiment weet ik de dansvloer vol te krijgen en houden, of de juiste sfeer te creëren wanneer de muziek wat meer op de achtergrond mag blijven.
Ik besteed voldoende tijd in de voorbereiding om een goed beeld te krijgen van de wensen en verwachting om er een geslaagde muzikale mix voor iedereen van te maken.

Kortom een echte allround DJ om van iedere gelegenheid een spetterend feest te maken.

Reviews

10 / 10

5 ervaringen

Wouter en Eva

22-09-2023

10 / 10
Wow! Wat was het een mooie dag, en wat een goed feest! Tijdens onze ceremonie zong Marieke ‘ons’ favoriete nummer. Het effect was geweldig en maakte het moment nog mooier. s’Avonds heeft DJ Matthijs echt iedereen, van jong tot oud,...

Charlotte en Bart

19-09-2022

10 / 10
Beste Mathhijs, wat heb jij samen met ons een fantastische avond gemaakt van ons bruiloftsfeest. Geen enkel moment die vloer leeg gehad. Heerlijk gedanst de hele avond, En zoveel complimenten van onze gasten voor jou. Wat heeft iedereen een top...

Angela en Jan-Jaap

16-07-2022

10 / 10
Super feest gehad.

Joep en José

11-07-2022

10 / 10
Matthijs, je hebt een fantastische show verzorgd! Goed aangevoeld welke muziek onze gasten wilden horen, toch ook de voorbesproken nummers er mooi doorheen gemixt. Superleuke filmpjes van je gekregen, we zijn dik tevreden!

Leontine en Marcel

29-09-2021

10 / 10
Dank voor dit topfeest ! Wij hebben genoten en alle gasten met ons , ga zo door :-).
Vraag een persoonlijk gesprek aan