Trouwen aan het Gardameer

In het noorden van Italië aan de voet van de Alpen ligt één van de mooiste meren van Europa. Bekend bij veel Nederlanders en daarom ook één van de meer populaire huwelijkslocaties over de grenzen: het Gardameer. SKYFLY heeft al meerdere bruiloften mogen verzorgen rond dit meer. De meeste stellen die hun bruiloft aan het Gardameer houden doen dat in de zomer. Maar juist ook het voorjaar aan het meer is schitterend. Dan staan alle bloemen in bloei en vormt het een prachtig decor voor een superromantische bruiloft Italian style. 

Weddingplanner in Italië

Bruidsparen die hun trouwerij in Italië plannen kunnen dat zelf doen. Maar vaak krijgen we bij SKYFLY de vraag of we ook samen werken met weddingplanners. Het antwoord daarop is natuurlijk: ja, dat doen we! Als jullie zelf al een weddingplanner in de arm hebben genomen is dat natuurlijk prima. Maar als jullie nog een professional zoeken die ervaring heeft met het organiseren van overgetelijke bruiloftsfeesten in Italië dan kunnen we je daar ook bij helpen. We werken samen met een aantal goede partner-weddingplanners. We brengen je er graag mee in contact.

Trouwen aan Gardameer met SKYFLY

SKYFLY is al meer dan 20 jaar actief als aanbieder van dj shows, (live) entertainment en bruiloftsfeer. Dat doen we steeds vaker voor paren die wonen in Italië of daar willen trouwen. In verschillende landen hebben we daarom Nederlandstalige collega’s.

Kennis maken?

Wij ontmoeten je graag

Iets gezien wat je bevalt? We komen graag met je in contact. Je kan ook één van onze kennismakingsavonden bezoeken om zelf te ervaren wat SKYFLY verstaat onder entertainment


Trouwen aan het Gardameer

Anderen bekeken ook: Bruiloft DJ Italie, Bruiloft DJ Portugal, Bruiloft DJ, DJ met saxofonist

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×