Trouwen Duits kasteel

Hoe romantisch wil je het hebben? Trouwen in een echt Duits kasteel? Veel stellen hebben het land van onze Oosterburen al ontdekt vanwege de veelheid aan prachtige trouwlocaties. En veel van die locaties bevinden zich op slechts een kleine reisafstand. Dus als je op zoek bent naar een sprookjesachtige locatie die niet te ver reizen is, dan is trouwen in een Duits kasteel misschien wel iets voor jou. En om ons hoef je het niet te laten. SKYFLY gaat zo met je mee.

De mooiste shows van Nederland (en Duitsland)

Professionele DJ’s, al dan niet aangevuld met super live-muzikanten en vocalisten. Dat is waar de shows van SKYFLY bekend om staan. Onze shows gelden als de beste DJ-shows van Nederland. Bijna ieder jaar reiken we tot de finale van de Dutch Wedding Awards en in 2014 wonnen we de prijs voor beste bruiloftmuziekbedrijf. Een prestatie waar we natuurlijk erg trots op zijn. En die kwaliteit is grensoverscheidend. Als je ons boekt voor je bruiloft in Duitsland dan mag je dezelfde hoge standaard verwachten als je van ons in Nederland gewend bent.

Trouwen in een Duits kasteel met SKYFLY

SKYFLY is al meer dan 20 jaar actief als aanbieder van dj shows, (live) entertainment en bruiloftsfeer. Dat doen we steeds vaker voor paren die wonen in Duitsland of daar willen trouwen. In verschillende landen hebben we daarom Nederlandstalige collega’s.

Kennis maken?

Wij ontmoeten je graag

Iets gezien wat je bevalt? We komen graag met je in contact. Je kan ook één van onze kennismakingsavonden bezoeken om zelf te ervaren wat SKYFLY verstaat onder entertainment


Trouwen Duits kasteel

Anderen bekeken ook: Bruiloft DJ Belgie, Bruiloft DJ Spanje, Bruiloft DJ Italie, Bruiloft DJ

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×