Trouwen in Ardennen

De Belgische Ardennen: een prachtig stuk natuur vol bossen en ruige rotspartijen en pittoreske steden. Je waant je helemaal in het buitenland. En toch zijn de Ardennen vanuit Nederland prima te bereiken. Als je bij Maastricht de grens over gaat ben je er al bijna. Dus voor wie graag in het buitenland in het huwelijksbootje wil stappen, maar niet te ver weg wil is trouwen in de Ardennen een uitkomst. Er zijn in de Ardennen tal van prachtige trouwlocaties. Bijzondere hotels, landhuizen of zelfs kastelen waar je met je vrienden en familie een fantastische huwelijksdag beleeft. En net zoals in Nederland kan SKYFLY voor al je muzikale wensen zorg dragen!

Trouwen in België, kennismaking in Nederland

Een trouwerij in het buitenland is geen kleine stap. Daarom ga je met een bedrijf in zee die jullie wensen kent, en die je kan vertrouwen. Om dat goed te regelen heeft SKYFLY regelmatig kennismakingsavonden en demoshows. Tijdens de demoshow nemen we in een persoonlijk gesprek jullie (muzikale) wensen door en geven we een korte presentatie van onze show. Wat is de stijl van het feest en welke muziek is favoriet? Wij denken mee over een show en de DJ die perfect bij jullie feest passen. Willen jullie langskomen op een demoavond? Kijk dan even hier.

Trouwen in Ardennen met SKYFLY

SKYFLY is al meer dan 20 jaar actief als aanbieder van dj shows, (live) entertainment en bruiloftsfeer. Dat doen we steeds vaker voor paren die wonen in België of daar willen trouwen. In verschillende landen hebben we daarom Nederlandstalige collega’s.

Kennis maken?

Wij ontmoeten je graag

Iets gezien wat je bevalt? We komen graag met je in contact. Je kan ook één van onze kennismakingsavonden bezoeken om zelf te ervaren wat SKYFLY verstaat onder entertainment


Trouwen in Ardennen

Anderen bekeken ook: Bruiloft DJ Belgie, DJ huren prijzen, Bruiloft DJ, Bruiloft DJ huren prijzen

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×