Trouwen in Engeland

Ben je van plan je huwelijk in Engeland te voltrekken? Omdat je (schoon-)familie er woont, of gewoon omdat je houdt van dat typische Britse sfeertje dat je kent uit films als Four Weddings and a Funeral.

Trouwen in Engeland kan gewoon met SKYFLY

Het geven van een bruiloftsfeest in Engeland is iets meer werk dan als je in Nederland zou trouwen.Daarom is het goed om te weten dat SKYFLY veel ervaring heeft met het verzorgen van geluid en aankleding op bruiloften in Engeland. Net als we in Nederland voor je kunnen doen creëren we de sfeer die jij wilt. Onze DJ-shows zijn een plaatje. We zetten niet alleen de muziek neer maar verbazen je gasten met speciale, prijswinnende lichtshows met LED-zuilen en movingheads, professioneel geluid en een verlicht DJ-meubel. De DJ en andere professionals lopen er verzorgd bij, in de stijl van je feest. En als je dat wilt vullen we de avond aan met live muziek en extra sfeer-elementen die de feestvreugde tot een maximum verhogen. Zo zorgen we samen we voor een gouden rand om je Engelse bruiloftsfeest.

Kennis maken?

Wij ontmoeten je graag

Iets gezien wat je bevalt? We komen graag met je in contact. Je kan ook één van onze kennismakingsavonden bezoeken om zelf te ervaren wat SKYFLY verstaat onder entertainment


Trouwen in Engeland

Anderen bekeken ook: Bruiloft DJ Engeland, Bruiloft DJ, DJ met saxofonist

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×