Trouwen in Gent

Gent is één van de leukste steden in België. De stad biedt een hele mooi mix van gezelligheid, stedelijkheid en prachtige monumenten. En voor aanstaande bruidsparen is Gent een hele aantrekkelijke keuze. Want wie kiest voor trouwen in Gent kiest voor trouwen in een stad met enorm veel leuke trouwlocaties. Een voormalige kerk midden in het oude centrum, of een oude textielfabriek of op het water aan de Kuiperskaai. Gent heeft het allemaal.

Weddingplanner in België

Bruidsparen die hun trouwerij in België plannen kunnen dat zelf doen. Maar vaak krijgen we bij SKYFLY de vraag of we ook samen werken met weddingplanners. Het antwoord daarop is natuurlijk: ja, dat doen we! Als jullie zelf al een weddingplanner in de arm hebben genomen is dat natuurlijk prima. Maar als jullie nog een professional zoeken die ervaring heeft met het organiseren van overgetelijke bruiloftsfeesten in België dan kunnen we je daar ook bij helpen. We werken samen met een aantal goede partner-weddingplanners. We brengen je er graag mee in contact.

Trouwen in Gent met SKYFLY

SKYFLY is al meer dan 20 jaar actief als aanbieder van dj shows, (live) entertainment en bruiloftsfeer. Dat doen we steeds vaker voor paren die wonen in België of daar willen trouwen. In verschillende landen hebben we daarom Nederlandstalige collega’s.

Kennis maken?

Wij ontmoeten je graag

Iets gezien wat je bevalt? We komen graag met je in contact. Je kan ook één van onze kennismakingsavonden bezoeken om zelf te ervaren wat SKYFLY verstaat onder entertainment


Trouwen in Gent

Anderen bekeken ook: Bruiloft DJ Belgie, Bruiloft DJ, Bruiloft DJ huren prijzen

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×