Trouwen in Parijs

Trouwen in Parijs is trouwen in de stad van de liefde. De topbestemming voor stellen die hun huwelijk niet in Nederland willen vieren. Parijs heeft zoveel te bieden aan trouwende stellen. Prachtige plekken om je trouwfoto’s te schieten. En uiteraard heerlijke trouw- een feestlocaties waar jullie je met zijn allen tegoed kunt doen aan de wereldberoemde Franse keuken en waar de wijn rijkelijk vloeit. Trouwen in Parijs is  l’Amour toujours!

Weddingplanner in Parijs

Bruidsparen die hun trouwerij in Frankrijk plannen kunnen dat zelf doen. Maar vaak krijgen we bij SKYFLY de vraag of we ook samen werken met weddingplanners. Het antwoord daarop is natuurlijk: ja, dat doen we! Als jullie zelf al een weddingplanner in de arm hebben genomen is dat natuurlijk prima. Maar als jullie nog een professional zoeken die ervaring heeft met het organiseren van overgetelijke bruiloftsfeesten in Frankrijk dan kunnen we je daar ook bij helpen. We werken samen met een aantal goede partner-weddingplanners. We brengen je er graag mee in contact.

Trouwen in Parijs met SKYFLY

SKYFLY is al meer dan 20 jaar actief als aanbieder van dj shows, (live) entertainment en bruiloftsfeer. Dat doen we steeds vaker voor paren die wonen in Frankrijk of daar willen trouwen. In verschillende landen hebben we daarom Nederlandstalige collega’s.

Kennis maken?

Wij ontmoeten je graag

Iets gezien wat je bevalt? We komen graag met je in contact. Je kan ook één van onze kennismakingsavonden bezoeken om zelf te ervaren wat SKYFLY verstaat onder entertainment


Trouwen in Parijs

Anderen bekeken ook: DJ gezocht, DJ huren prijzen, Bruiloft muziek, Drive-in shows

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×