Trouwen in de sneeuw

Trouwen in de sneeuw? Waarom niet! Waarom zou je alleen voor je vakantie naar Oostenrijk gaan? Je kan er natuurlijk ook prachtig je bruiloft vieren. Steeds meer Nederlandse koppels kiezen ervoor. Samen met al je vrienden, geliefden en familie de mooiste dag van je leven vieren. En de DJ  van SKYFLY boek je ook gewoon voor in de sneeuw!

Weddingplanner in Oostenrijk

Bruidsparen die hun trouwerij in Oostenrijk plannen kunnen dat zelf doen. Maar vaak krijgen we bij SKYFLY de vraag of we ook samen werken met weddingplanners. Het antwoord daarop is natuurlijk: ja, dat doen we! Als jullie zelf al een weddingplanner in de arm hebben genomen is dat natuurlijk prima. Maar als jullie nog een professional zoeken die ervaring heeft met het organiseren van overgetelijke bruiloftsfeesten in Oostenrijk dan kunnen we je daar ook bij helpen. We werken samen met een aantal goede partner-weddingplanners. We brengen je er graag mee in contact.

Trouwen in sneeuw met SKYFLY

SKYFLY is al meer dan 20 jaar actief als aanbieder van dj shows, (live) entertainment en bruiloftsfeer. Dat doen we steeds vaker voor paren die wonen in Oostenrijk of daar willen trouwen. In verschillende landen hebben we daarom Nederlandstalige collega’s. Meer lezen over trouwen in het buitenland? Kijk dan eens op de overzichtspagina’s trouwen in Oostenrijk en trouwen in het buitenland.

Kennis maken?

Wij ontmoeten u graag

Iets gezien wat je bevalt? We komen graag met je in contact. Je kan ook een van onze kennismakingsavonden bezoeken om zelf te ervaren wat SKYFLY verstaat onder entertainment.


Trouwen in de sneeuw

Anderen bekeken ook: Huwelijksfeest in Wenen, Huwelijksfeest Oostenrijkse stijl, Bruiloft apres-ski stijl, Trouwen in Tirol

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×