Trouwen in Toscane

Cipressen, rooie daken en golvende heuvels. Er is bijna geen romantischer gebied in Europa te bedenken dan het Italiaanse Toscane. Het is niet voor niets één van de meest populaire trouwbestemmingen van Europa.  Toscane geldt als het culturele hart van Italië. En niet alleen dat: de mediterrane zon schijnt er volop, de wijn vloeit er rijkelijk en we hoeven je vast niet te vertellen dat de Italiaanse keuken heerlijk is. Een super trouwlocatie dus. Belissima! En het mooiste van trouwen in Toscane is misschien nog wel, dat je gewoon een top bruiloft DJ van SKYFLY op je feest kan boeken.

Trouwen in Italië, kennismaking in Nederland

Een trouwerij in het buitenland is geen kleine stap. Daarom ga je met een bedrijf in zee die jullie wensen kent, en die je kan vertrouwen. Om dat goed te regelen heeft SKYFLY regelmatig kennismakingsavonden en demoshows. Tijdens de demoshow nemen we in een persoonlijk gesprek jullie (muzikale) wensen door en geven we een korte presentatie van onze show. Wat is de stijl van het feest en welke muziek is favoriet? Wij denken mee over een show en de DJ die perfect bij jullie feest passen. Willen jullie langskomen op een demoavond? Kijk dan even hier.

Trouwen in Toscane met SKYFLY

SKYFLY is al meer dan 20 jaar actief als aanbieder van dj shows, (live) entertainment en bruiloftsfeer. Dat doen we steeds vaker voor paren die wonen in Italië of daar willen trouwen. In verschillende landen hebben we daarom Nederlandstalige collega’s.

Kennis maken?

Wij ontmoeten je graag

Iets gezien wat je bevalt? We komen graag met je in contact. Je kan ook één van onze kennismakingsavonden bezoeken om zelf te ervaren wat SKYFLY verstaat onder entertainment


Trouwen in Toscane

Anderen bekeken ook: Bruiloft DJ Italie, Bruiloft DJ, DJ gezocht

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×