Trouwen op Ibiza

Trouwen op Ibiza is hot! Lionel Messi deed het er stiekem. James Blunt liet zijn vriend Prince Harry overkomen. En Wendy van Dijk huurde er Armin van Buuren in om haar bruiloftsfeest met Erland van muziekjes te voorzien. Maar trouwen op Ibiza is niet alleen weggelegd voor de rich and famous. Steeds meer koppels vliegen met familie en vrienden naar het Spaanse eiland om daar hun mooiste dag nog iets mooier en zonniger te maken. Ook trouwplannen op Ibiza? SKYFLY vliegt met je mee!

Weddingplanner in Spanje

Bruidsparen die hun trouwerij in Spanje plannen kunnen dat zelf doen. Maar vaak krijgen we bij SKYFLY de vraag of we ook samen werken met weddingplanners. Het antwoord daarop is natuurlijk: ja, dat doen we! Als jullie zelf al een weddingplanner in de arm hebben genomen is dat natuurlijk prima. Maar als jullie nog een professional zoeken die ervaring heeft met het organiseren van overgetelijke bruiloftsfeesten in Spanje dan kunnen we je daar ook bij helpen. We werken samen met een aantal goede partner-weddingplanners. We brengen je er graag mee in contact.

Trouwen op Ibiza met SKYFLY

SKYFLY is al meer dan 20 jaar actief als aanbieder van dj shows, (live) entertainment en bruiloftsfeer. Dat doen we steeds vaker voor paren die wonen in Spanje of daar willen trouwen. In verschillende landen hebben we daarom Nederlandstalige collega’s.

Kennis maken?

Wij ontmoeten je graag

Iets gezien wat je bevalt? We komen graag met je in contact. Je kan ook één van onze kennismakingsavonden bezoeken om zelf te ervaren wat SKYFLY verstaat onder entertainment


Trouwen op Ibiza

Anderen bekeken ook: Bruiloft DJ, Bruiloft DJ huren prijzen, DJ met saxofonist, Bruiloft DJ Spanje

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×