Trouwen op Mallorca

Helemaal anders. Je hoeft geen zonverzekering af te sluiten. En de sfeer laat zich het best omschrijven als passievol, mediterraans en romantisch. Dat is trouwen op Mallorca. Als Ibiza te hip voor je is, maar je toch in het bijzijn van al je vrienden en familie elkaar eeuwige trouw wil beloven onder de Spaanse zon. Dan is trouwen op Mallorca misschien wel iets voor jullie! En dan is het goed om te weten dat je ook op Mallorca een feest kan bouwen onder de professionele muzikale begeleiding van een top bruiloft dj van SKYFLY.

Trouwen in Spanje met het Nederlandse keurmerk NTBO

SKYLFY was één van de eerste DJ-shows die het Keurmerk Trouwen van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO) mocht ontvangen. En ook één van de eerste die het Keurmerk met Ster kreeg. Alleen bedrijven die zich meer dan vijf jaar onderscheiden als professioneel, betrouwbaar & innovatief krijgen zo’n keurmerk. Voor jullie als bruidspaar betekent het dat we ons houden aan de voorschriften, richtlijnen en gedragscode zoals die is vastgelegd door de NTBO. Zo weet je zeker dat je met een betrouwbare partner in zee gaat die jullie belangrijkste dag serieus neemt. Ook als je trouwt op Mallorca in Spanje!

Trouwen op Mallorca met SKYFLY

SKYFLY is al meer dan 20 jaar actief als aanbieder van dj shows, (live) entertainment en bruiloftsfeer. Dat doen we steeds vaker voor paren die wonen in Spanje of daar willen trouwen. In verschillende landen hebben we daarom Nederlandstalige collega’s.

Kennis maken?

Wij ontmoeten je graag

Iets gezien wat je bevalt? We komen graag met je in contact. Je kan ook één van onze kennismakingsavonden bezoeken om zelf te ervaren wat SKYFLY verstaat onder entertainment


Trouwen op Mallorca

Anderen bekeken ook: Bruiloft DJ Spanje, Bruiloft DJ, DJ met saxofonist, DJ huren voor feest

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×