Beachclub The Sunset – Nes

Nog op zoek naar een hippe locatie voor jouw bruiloft? SKYFLY kan u Beachclub The Sunset in Nes aanbevelen. De mooie locatie maakt dat we hier al op vele trouwerijen hebben gedraaid. Liever zelf verder zoeken? Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Stel jullie eens voor: jullie bruiloftsfeest op één van de meest romantische locaties aan zee! Een weids uitzicht over het strand met aan de horizon Terschelling en de mooiste zonsondergang van Nederland als decor.

Op het uiterste westpuntje van Waddeneiland Ameland vind je Beachclub The Sunset. Plof neer op één van de vele loungebanken op het terras en geniet van een uitgebreide lunch, heerlijke fingerfood, huisgemaakte cocktails, verschillende G&T’s of een culinair diner.

Zomerse beats uit de speakers, uitzicht over het brede Noordzee strand, voeten in het zand op ons beachterras – Beachclub The Sunset wordt niet voor niets het Ibiza van de Noordzee genoemd!

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Beachclub The Sunset – Nes

Oranjeweg 61
9161 CB, Hollum Ameland
info@thesunset.nl
http://www.thesunset.nl
+31 (0)519 554 280

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
vrijdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×