fbpx

De perfecte band voor jullie trouwfeest!

Van een bruiloft tot aan een bedrijfsfeest, een goede DJ mag natuurlijk niet ontbreken. Willen jullie er een knalfeest van maken waar nog lang over gesproken wordt? Boek dan een DJ in combinatie met een band. Samen zetten ze de zaal op zijn kop met livemuziek!

Een onvergetelijke avond met een band!

De voorbereidingen voor het feest zijn in volle gang, maar het feest is natuurlijk niet compleet zonder muziek. De knopen zijn doorgehakt en jullie willen graag een band boeken die het feest tot een spektakel maakt. Dan zijn jullie bij SKYFLY op de juiste plek. Met SKYFLY heb je gegarandeerd een onvergetelijke avond waar nog langs over nagepraat zal worden. Want wat dacht je van een  band in combinatie met een DJ voor jouw bruiloft? Wij zorgen voor de DJ en de bruiloft band die bij jullie past en aansluit bij jullie muzieksmaken.

Willen jullie eerst een impressie van de bands? Dat is mogelijk! We plannen graag een kijk- en luistersessie met jullie in om de bands vooraf te checken.

Alles is mogelijk bij SKYFLY, behalve een lege dansvloer!

bruiloft band met zangeres feest

De SKYFLY trouwfeest bands!

SKYFLY werkt samen met een aantal bands. Wij hebben ze even voor je op een rijtje gezet:

Blend-it

Blend-it is een eigentijdse feestband bestaande uit enthousiaste topmuzikanten, die muziek maken met een flinke dosis plezier! Dit geeft Blend-it een unieke mix van een dynamische live-show, topkwaliteit en vriendschap. Hierdoor is er een totaalconcept ontstaan, waarbij het publiek continu wordt aangestoken mee te feesten!

Door deze ‘blend’ heeft Blend-it inmiddels ruim 12 jaar ervaring in het slagen van elk evenement; of dat een bruiloft, bedrijfsfeest, kroegoptreden of studentengala is. Voor elk optreden geldt; we maken er een knallend feest van!

Blend-it speelt disco, pop, rock en soul. Van oude klassiekers uit de jaren ’70, ’80 en ‘90, maar ook veel verrassende eigentijdse hits!

Blush

Vol passie speelt Coverband Blush het beste van alle stijlen, aller tijden! Blush heeft een oneindige hitlijst met o.a. Disco, Pop, Soul, Rock, Nederlandstalig, Latin en Dance. Ook de nodige Golden oldies en hitjes voor het foute uur komen aan bod. Zolang de muziek bijdraagt aan een bruisend feest, spelen we het! Feest wordt gegarandeerd!

Blush werkt niet met een vaste setlijst, maar past zich aan naar iedere situatie. Ze bieden ook een verzoekjes-concept, wanneer gewenst!

Cherry & the Sugarstuds

Wil je een feest met rock, funk of dance? Ben je een fan van oldschool 90’s of juist van de nieuwste hits? Het kan allemaal! Het gaat er om dat het jouw feest is en dat je krijgt wat je wil. Dat is dan ook het doel van Cherry & the Sugarstuds. Met ruim vijf jaar ervaring en talloze feesten achter de rug voelt de band het publiek feilloos aan.

De coverband bestaat uit professionele muzikanten, afgestudeerd aan de Rockacademie. Ze hebben hun sporen op zowel binnen- als buitenlandse podia verdiend en staan garant voor muzikaliteit en entertainment. Spelen kunnen ze als geen ander, als jullie de dansschoenen aantrekken doet de band de rest!

First Class Flamingo’s

De muzikanten van deze unieke coverband zijn zeker geen vreemde vogels. Het zijn eerste klas feestbeesten en spelen graag in medley-vorm in op verschillende smaken. Van funky hits tot zomerse dance tracks, van zeroes heroes tot Nederlandstalig, van Bruno Mars tot Beyoncé, Justin of Macklemore. Alles is mogelijk!

Deze zes gemotiveerde muzikanten zijn afgestudeerd aan de rockacademie, enthousiast en gedreven om de dansvloer over te laten nemen door het publiek! Deze coverband is zeer geschikt voor jullie bruiloft of bedrijfsfeest.

The Mad Donna’s

Voor The Mad Donna’s is geen feestje of optreden te gek! Deze aan de Rockacademie afgestudeerde coverband maakt van elke show een onvergetelijke ervaring! Ze spelen hits van nu en klassiekers van vroeger; voor ieder wat wils! Met een sexy performance, een band die staat als een huis en muziek die je voetjes doen dansen zul je nooit onbevredigd naar huis gaan! De band staat garant voor optredens van een zeer hoog niveau met de bevlogenheid van jonge muzikanten.

Mike’s Pianoshow

De Mike’s Pianoshow is een 4-koppige band die verzoekjes speelt en zorgt voor een unieke feestavond door veel interactie met jullie gasten.

Dat wil zeggen dat de band het publiek zoveel mogelijk betrekt, zodat het een persoonlijk en uniek feest wordt van ons allemaal. Van de band EN het publiek. Zo kunnen jullie gasten niet alleen verzoekjes indienen, er komen ook bekende meezingers langs, spontane karaoke en heel veel hits waar iedereen lekker op kan dansen. De vrolijke chemie die Michael en zijn band met de zaal hebben is uniek en heel aanstekelijk.

Hotshot

“HOTSHOT!”, vijf getalenteerde muzikanten die jou graag een onvergetelijke avond bezorgen. Met een uiteenlopend repertoire van Pop, Rock, Dance en zelfs Happy-Hardcore komt elke guilty pleasure aan bod. Zij weten jouw evenement om te toveren tot die ene herinnering, die telkens weer een glimlach opwekt bij jou en je vrienden.

Het Kabinet

Het Kabinet is een band met een heel divers repertoire: van authentieke soul, 80’s hits, Nederlandstalig tot hedendaagse pop. Een feest met Het Kabinet staat garant voor een volle dansvloer, gezelligheid en een hoog muzikaal niveau.

“Wij van Het Kabinet snappen dat elk feestje uniek is. We passen ons aan in bezetting, geluidssterkte en prijs en bieden diverse formaties aan: met Het Kabinet (drums, bas, gitaar, toetsen, zanger) en het Koninklijk Kabinet (Kabinet+saxofoon), spelen we als band veel bruiloften en jubilea. We spelen muziek van alle tijden, veelal verwerkt in medleys of mash-ups.”

Bakeytown

BakeyTown is een uniek concept waarbij vier muzikanten op interactieve wijze het publiek muzikaal vermaken en bespelen. Het publiek wordt uitgedaagd om zoveel mogelijk verzoekjes aan te vragen bij de muzikanten, zodat BakeyTown optimaal in kan spelen op de wensen van het publiek!

De bezetting van Bakeytown bestaat uit een Pianist-Zanger, een Gitarist-Zanger, een Drummer-Zanger, een Saxofonist en/of een zangeres. In deze samenstelling kunnen werkelijk alle stijlen gespeeld worden. Van Easy-Listening tot Disco Classics, van Nederpop tot plat Nederlandstalig, van Reggae tot Rock-Ballads. De muzikanten dagen het publiek graag uit om alle stijlen voorbij te laten komen!

Altijd de voetjes van de vloer met een bruiloft band en DJ van SKYFLY

De combinatie bruiloft band met een DJ staat garant voor een gezellige sfeer. Met een DJ komen de gasten de dansvloer op, maar samen met een band gaan de voetjes echt van de vloer! SKYFLY staat voor 100% dansgarantie en hier streven we iedere show weer naar. Niet alleen door de best passende DJ te koppelen aan onze bands, maar ook door ervoor te zorgen dat er altijd een back-up DJ klaar staat. Na een persoonlijke kennismaking met jullie DJ hoef je je dus nergens meer zorgen over te maken. Behalve dat je natuurlijk niet vergeet je kostelijk te amuseren!

Een complete verzorgde DJ show op jullie trouwfeest

Waar in Nederland jullie feest ook gehouden wordt. De artiesten van SKYFLY reizen door heel Nederland om er een knalfeest van te maken. Wil jij nog meer uit je avond halen? Boek dan eventueel confetti, bijpassende verlichting of een extra live artiest bij, zoals een saxofonist bij je DJ. Begin én eindig de avond met een knaller! De muzikanten en DJ’s van SKYFLY dragen bij aan een onvergetelijk feest. Dit doen we mede door een persoonlijke touch, een DJ die bij het feest past te vinden en alle muziekwensen uit te voeren. We bieden 100% dansgarantie en een bruiloft DJ die bij het feest past. De tarieven voor een band boeken op je bruiloft hangen af per band en zullen dus wisselend zijn. De meeste bands rekenen tussen de 3100,- en de 5500,- maar ook dit kan wisselen afhankelijk van locatie etc.

Benieuwd hoe SKYFLY te werk gaat? Bekijk dan onze video hiernaast!

Dit vonden zij van hun SKYFLY DJ

Maikel en Merlin

23-05-2024

We hebben een topfeest gehad tijdens ons huwelijk op 16-05-24. Contact verliep snel, helder en duidelijke afspraken die ook tijdig werden nagekomen. Tijdens het feest voelde DJ Danny samen met Saxofonist Martijn de sfeer perfect aan, van begin tot einde...
10 / 10

Jeffrey en Jeffrey

22-05-2024

Het was een top avond met muziek die helemaal naar onze smaak was!
10 / 10

Gabrielle en Leon

22-05-2024

Wij hebben genoten van het feest. Dank jullie wel!
9.3 / 10

Vivianne en Kevin

21-05-2024

We hebben echt een top feestje gehad dj perry maakte er een echt feest van alleen hebben wij wel 1 minpuntje hij voldeed niet aan onze wensen wij hadden aangegeven vooral Nederlandstalig maar dit werd bijna tot niet gedraaid ook...
9.3 / 10

Kennismaken met SKYFLY voor het vinden van jouw bruiloft band

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste bruiloft band en DJ match maken. Neem vrijblijvend contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan