fbpx

Nieuwjaarsborrel

Oliebollen! Champagne! Muziek! Iedereen kan zich wel een voorstelling maken van de onderdelen die horen bij een geslaagde nieuwjaarsborrel voor jouw personeelsleden en zakelijke relaties. Maar de ene nieuwjaarsborrel is de andere niet. Als je in zee gaat met SKYFLY ben je verzekerd van een originele nieuwjaarsborrel georganiseerd door professionals die ruime ervaring hebben met een bedrijfsfeest waar de spetters vanaf vliegen. De muziek, de sfeer, de verlichting, de decoratie: we zetten samen met jou een totaalbeleving neer die klopt en past bij jouw organisatie.

Nieuwjaarsborrel met DJ show

Met onze exclusieve DJ shows zorgen wij voor een geslaagde nieuwjaarsborrel voor jou, je collega’s en relaties. Onze DJ’s zetten een muzikale sfeer neer die hoort bij het feestelijk inluiden van het nieuwe jaar. Desgewenst nemen we live-muzikanten mee voor net dat beetje extra beleving. SKYFLY heeft contacten met verschillende ervaren professionals in muziek en entertainment waardoor wij een unieke nieuwjaarsborrel organiseren. Denk aan een saxofonist die meespeelt met de nummers die de DJ speelt. Of een sfeervol zangcombo dat jouw gasten bij de deur verwelkomt met een lied? De mogelijkheden voor jouw nieuwjaarsborrel zijn eindeloos.

Nieuwjaarsborrel

Styling van de nieuwjaarsborrel

Verlichting en decoratie: de styling die je kiest is – naast de muzikale omlijsting – ook van belang voor het laten slagen van je nieuwjaarsborrel. De mogelijkheden die SKYFLY in huis heeft om van de nieuwjaarsborrel een bedrijfsfeest te maken waarover wordt nagepraat zijn eindeloos. Blijf je in de nieuwjaarssferen met pyrotechniek of vuurwerk? Of wil je iets heel anders? We leggen je graag uit wat we allemaal kunnen doen. Bekijk ook onze DJ voor personeelsfeest!

De perfecte locatie voor jouw nieuwjaarsborrel

Bij SKYFLY begrijpen we het belang van een perfecte locatie om jouw feestelijke evenement te organiseren. Daarom bieden we een scala aan locatie mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen en de sfeer die je wilt creëren. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle lounge, idyllische buitenlocatie of een historische stijlvolle ruimte. Onze contactpersonen adviseren je graag over een passende locatie voor jouw nieuwjaarsborrel.

Locatie mogelijkheden voor een nieuwjaarsborrel
Bedrijfsfeest DJ

Het belang van muziek op jouw nieuwjaarsborrel

Muziek heeft de kracht om de sfeer van een evenement direct te beïnvloeden. Of je nu kiest voor opzwepende deuntjes om de dansvloer te vullen of voor rustige melodieën om een intieme sfeer te creëren, de juiste muziek zet de toon voor een onvergetelijke avond. Herinneringen aan een nieuwjaarsborrel worden vaak geassocieerd met de muziek die op dat moment werd gespeeld. Door een professionele DJ in te huren die zorgvuldig de juiste nummers weet te selecteren, creëer je een soundtrack voor de avond waar jouw personeel het jaren later nog over heeft.

Onze klanten aan het woord

Marjolein

14-05-2024

Communicatie was fijn met Marco, ook de set is netjes neergezet en weer opgehaald allemaal ging zeer netjes en in samenspraak. Alles was een mooie toevoeging aan ons feest. De foto’s die aan het scherm konden worden toegevoegd waren een...
10 / 10

Mirella - Calderys The Netherlands B.V.

15-01-2024

De muziek tijdens ons personeelsfeest was zeer goed verzorgd door de vriendelijke en enthousiaste DJ.
10 / 10

Yann - SolarToday

15-01-2024

Vriendelijk, goede communicatie, flexibel, kortom zeer tevreden!
10 / 10

Hilde - Team Specialized

15-01-2024

We hadden al goede berichten gehoord en hebben een geweldige avond gehad met DJ Dennis. De communicatie met SKYFLY was goed en snel. DJ Dennis speelde perfect in op verzoeknummers en heeft iedereen vermaakt. De dansvloer was lekker vol. We...
10 / 10

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan