fbpx

SKYFLY garantie

Iets te vieren? Met SKYFLY wordt het zeker een feest! Wij werken altijd met topapparatuur en met professionele, ervaren DJ’s en entertainers. De DJ is thuis in alle stijlen en speelt direct in op reacties en wensen van de gasten. Met al meer dan 20 jaar ervaring en de beschikking over meerdere eigen unieke en zeer sfeervolle drive-in, maken we elk feestje bijzonder. We vinden jouw wensen erg belangrijk en verzorgen alles tot in de puntjes!

icon_heart

De beste DJ match

Zijn jullie fan van een bepaalde muziekstijl? Of willen jullie graag dat de gasten zelf verzoeknummers mogen aanvragen? Wat je ook kiest: een DJ van SKYFLY is van alle markten thuis en draait precies de muziek die past jullie wensen. De mogelijkheden bij SKYFLY zijn eindeloos! Wij gaan graag om tafel om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Wij zoeken vervolgens een DJ uit die perfect aansluit bij jullie (muzikale) wensen, zodat jullie feest echt van jullie wordt.

icon_lightandsound

Licht & geluid

SKYFLY creëert de juiste sfeer door licht en geluid optimaal in te zetten. Er is veel mogelijk: van clean white DJ shows tot LED uplights, en van een LED verlichte dansvloer tot silent DJ. Een belangrijk aspect waar we bijvoorbeeld rekening mee houden is of er op de gewenste locatie een geluidsrestrictie geldt. Wij zorgen dat alles precies volgens de regels en jouw wensen gebeurt, zodat je je hier geen zorgen over hoeft te maken. SKYFLY creëert het perfecte licht en geluid voor jouw feest!

icon_dj

Reserve DJ

Het komt gelukkig bijna niet voor, maar het kan altijd gebeuren dat een DJ door een noodgeval toch niet aanwezig kan zijn op jouw feest. In zulke uitzonderlijke gevallen is het fijn dat een reserve DJ het feest overneemt. Wij zorgen daarom altijd voor een back-up DJ! Deze reserve DJ is net als de DJ op de hoogte van jouw persoonlijke wensen, de gemaakte afspraken, enzovoort. Zo kan het feest altijd doorgaan, en hoeft niemand te stressen! Dat is wel zo prettig!

Persoonlijk_contact

Persoonlijk contact

In de afgelopen 20 jaar heeft SKYFLY duizenden bruiloften muzikaal mogen verzorgen en honderden bedrijfsfeesten onvergetelijk gemaakt. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek zullen we jullie wensen en voorkeuren gedetailleerd doornemen. Tevens geven wij graag goede en duidelijke informatie, leggen we de afspraken contractueel vast en begeleiden wij deskundig je feest.

icon_disco

100% dansgarantie

Wij zorgen voor een fantastisch feest, welke locatie je ook kiest. Wij gaan graag met jou om tafel en zetten alles op alles om van jullie feest gegarandeerd een onvergetelijke avond te maken. Met onder andere een speciale lichtshow met LED-zuilen en movingheads, professioneel geluid en een verlicht DJ-meubel worden de shows strak afgewerkt. De DJ zet alles op alles om er een fantastisch feest van te maken! Bij SKYFLY is immers alles mogelijk, behalve een lege dansvloer!

icon_check

Alles geregeld

Wij verzorgen alles tot in de puntjes! Vanaf het allereerste contact tot na het feest. Na de aanvraag gaan we graag om tafel voor een persoonlijk kennismakingsgesprek bij jullie in de buurt, op jullie (feest)locatie of bij jullie thuis. Vervolgens ontvangen jullie een persoonlijke digitale offerte waarin al jullie wensen zijn opgenomen en toegang tot de online portal. De mijnSKYFLY pagina. Op de dag van het feest staan we op tijd klaar en maken we er een topfeest van! Na het feest horen wij graag jullie mening, die vinden we erg belangrijk!

Tip: bekijk de video en ontdek hoe de mijnSKYFLY pagina werkt!

Kennismaken

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste DJ match maken. Wil je een beter idee krijgen van onze shows? Vul ons contactformulier in en wij plannen jullie graag in voor een kennismakingsgesprek.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan