fbpx

Een DJ boeken met sfeervolle extra’s

Het is ook mogelijk om naast het huren van een personeelsfeest DJ allerlei extra’s bij het feest te boeken. Begin of sluit het feest af met onze confetti en streamers of creëer extra sfeer met onze LED uplights. Willen jullie origineel uit de hoek komen? Boek dan een DJ met live artiest of een band voor een extra feestelijke sfeer. Je ziet het: we hebben alles in huis om er een spetterend feest van te maken! Ook als jullie een compleet verzorgde DJ show met sfeervolle lichtshow willen boeken, zijn jullie hier aan het juiste adres. Bij SKYFLY vinden jullie altijd de DJ die bij jullie past.

Dit vonden zij van onze DJ’s

Inholland

11-07-2023

Super service, ik kan niet anders zeggen! De dansvloer was echt geweldig!
10 / 10

Jeroen

06-06-2023

Onvergetelijk!!! Dit was de derde keer dat we jullie hebben ingehuurd, mocht er nog een gelegenheid komen, bellen we jullie weer!!
10 / 10

Remon en Ursula

01-06-2023

Wij zijn SKYFLY tegengekomen op een beurs [Gelukkig ]kwamen gelijk erg professioneel en enthousiast over . Remy wist eigenlijk al snel nadat hij ons had gesproken wie er op de avond van het feest de muziek zou verzorgen … DJ...
10 / 10

Slim met Energie - NieuweStroom

16-05-2023

Complimenten aan de DJ vanuit ons bedrijf.
10 / 10

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan