fbpx

Altijd een bruiloft DJ die bij jullie past!

Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze dag moet alles tiptop in orde zijn. Natuurlijk wil je niets aan het toeval overlaten, ook niet tijdens het avondfeest. Huur daarom een professionele bruiloft DJ in die past bij jullie wensen en muzieksmaak. SKYFLY helpt jullie hier graag bij. Bij SKYFLY garanderen we namelijk een ervaren en professionele bruiloft DJ tegen heldere all-in prijzen, 100% dansgarantie en altijd reserve DJ’s. Zodat jullie kunnen genieten van het trouwfeest! Wist je dat SKYFLY ook trouwfeesten in het buitenland verzorgt?

Een onvergetelijke dag met jullie bruiloft DJ

Bij een onvergetelijke trouwdag hoort natuurlijk een spetterend bruiloftsfeest! Om dat te bereiken mag muziek uiteraard niet ontbreken. Of het nu gaat om rustige achtergrond muziek tijdens het diner of om feestelijke dansmuziek, bruiloft muziek is bepalend voor de sfeer. Boek daarom een ervaren bruiloft DJ die precies de muziek draait die jullie wensen!

Bruidspaar

Een trouwfeest DJ die past bij jullie wensen

Zijn jullie bezig met de organisatie van jullie bruiloft en nog op zoek naar geschikte muziek voor het avondfeest? Steeds vaker kiezen mensen voor het inhuren van een bruiloft DJ. Een ervaren DJ vertaalt jullie muzieksmaak namelijk heel eenvoudig naar een spetterend feest waar jullie gasten nog lang over zullen napraten. Willen jullie dat er speciale nummers gedraaid worden? Zijn jullie fan van een bepaalde muziekstijl? Of willen jullie graag dat de gasten zelf ook verzoeknummers mogen aanvragen? Wat jullie ook kiezen: een trouwfeest DJ is van alle markten thuis, is altijd op de hoogte van de nieuwste trouwfeest hits en draait precies de muziek die jullie wensen. Qua muziek is er namelijk geen goed of fout, als jullie (en jullie gasten) er maar van genieten. Met een bruiloft DJ van SKYFLY heb je altijd 100% dansgarantie!

Ben je benieuwd hoe onze bruiloft DJ’s te werk gaan? Met de mijnSKYFLY pagina!
Kijk hiernaast hoe wij dit doen.

Verzoekviltjes

SKYFLY verzoekviltjes!

Jullie muziekvoorkeur staat altijd voorop tijdens het feest en is vooraf besproken met de gematchte bruiloft DJ. Tijdens het feest zelf kunnen de gasten zelf muzieknummers aanvragen via de SKYFLY verzoekviltjes. Deze viltjes neemt de DJ mee en legt er ruim voldoende van neer, verdeeld in de zaal. Zo kunnen jullie gasten hun verzoeknummer opschrijven en deze aan de DJ geven. De bruiloft DJ zal het aangevraagde nummer draaien indien dit past bij het moment van het feest en jullie vooraf doorgegeven muziekvoorkeuren.

Dit vonden zij van onze trouwfeest DJ’s

Samantha en Vincent

17-07-2024

Jullie hebben er met de LOVE letters en de DJ (DJ Wesley) er voor gezorgd dat wij een onvergetelijke dag hebben gehad! Alle contacten waren super fijn en jullie hadden eigenlijk zelf al aan alles gedacht. Super bedankt!!
10 / 10

Mila en Boyd

15-07-2024

Beste SKYFLY, Enorm bedankt voor het geweldige feest op onze bruiloft. DJ Toby heeft zonder moeite de dansvloer volngekregen en een knallend feest neergezet. Het contact vooraf was ook erg prettig. We hebben het idee dat hij goed aanvoelde wat...
10 / 10

Romy en Wouter

14-07-2024

Heel erg genoten van onze dag waarbij SKYFLY alle muziek heeft geregeld. Van live zangeres met gitarist bij de ceremonie tot saxofonist en DJ bij het feest. Alles was heel goed geregeld en is naar wens verlopen!
10 / 10

Claudia en Nico

13-07-2024

DJ Wouter was echt geweldig! Wij vonden het lastig van te voren aan te geven wat voor muziek goed voor ons feest zou zijn, maar wouter heeft er samen met saxofonist Jeroen een top avond van gemaakt!! Hij speelde heel...
10 / 10

SKYFLY bruiloft DJ show

Wanneer je een bruiloft DJ bij SKYFLY boekt is de standaard optie altijd de SKYFLY DJ show. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we samen jullie wensen en voorkeuren voor jullie grote dag. Wellicht komen we er dan achter dat de SKYFLY upgrade lichtshow beter bij jullie past. Wil je helemaal all-in gaan? Dan raden we altijd het SKYFLY Premium pakket aan. Naast deze DJ shows is er natuurlijk ook de mogelijkheid om extra opties bij te boeken voor een knallend trouwfeest!

Wat is er inbegrepen bij de SKYFLY DJ show?

  • kennismakingsgesprek met SKYFLY, ook met de DJ
  • sfeervolle lichtshow met LED verlichting
  • goede professionele en warmklinkende geluidsset
  • een ervaren allround DJ (inclusief vervangende DJ service)
  • muzikale voorbereiding
  • reiskosten
  • op- en afbouw van de show
  • BTW
Silent Disco

Silent Disco

Een Silent Disco geeft gegarandeerd een top feest! Bij SKYFLY huur je jouw Silent Disco hoofdtelefoons met DJ die bij jullie wensen en muziekstijl past. De DJ maakt er een feestje van en jouw gasten zingen en dansen gezellig mee! De voordelen? Het Silent Disco feest kan tot in de late uurtjes doorgaan doordat er geen geluidsoverlast is van harde muziek.

Een DJ boeken met sfeervolle extra’s

Het is ook mogelijk om naast het huren van een bruiloft DJ allerlei extra’s bij het trouwfeest te boeken. Begin of sluit het feest af met onze confetti en streamers of creëer extra sfeer met onze LED uplights. Willen jullie origineel uit de hoek komen? Boek dan een DJ met live artiest of een bruiloft band voor een extra feestelijke sfeer. Je ziet het: we hebben alles in huis om er een spetterend huwelijksfeest van te maken! Ook als jullie een compleet verzorgde DJ show met sfeervolle lichtshow willen boeken, zijn jullie hier aan het juiste adres. Bij SKYFLY vinden jullie altijd de bruiloft DJ die bij jullie past.

Prijzen bruiloft DJ

Geen enkele bruiloft is hetzelfde, en ook de voorkeuren voor een DJ met DJ-show liggen vaak sterk uiteen. Voor ons is dit geen probleem, wij passen ons hier namelijk graag op aan. Dit maakt wel dat de prijzen van een bruiloft DJ verschillend kunnen zijn. Zo rekenen wij voor een bruiloftsfeest een all-in prijs vanaf €1095,-. Gemiddeld gezien zul je in Nederland rond de 200 euro per uur kwijt zijn aan een bruiloft DJ. Dit komt vervolgens neer op kosten van 1000 euro wanneer een DJ 5 uur draait. Het grote voordeel aan het huren van een bruiloft DJ van SKYFLY is, doordat we werken met heldere all-in prijzen, je achteraf niet met extra kosten komt te zitten en de kwaliteit van de DJ shows ontzettend hoog liggen. Neem gerust contact met ons op, zodat we geheel vrijblijvend de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor jullie huwelijksfeest kunnen bespreken.

Kevin PF

Maak vooraf kennis
met de DJ

In het kennismakingsgesprek met SKYFLY bespreken jullie uitvoerig de details, zodat jullie van tevoren precies weten waar jullie aan toe zijn. We geven enkele voorbeelden om de sfeer op jullie feestlocatie te vergroten. Na het kennismakingsgesprek kunnen wij de beste DJ matchen en kunnen jullie in een online gesprek kennismaken met de DJ. Zo weten jullie vooraf precies of er een klik is met onze bruiloft DJ. Zo kies je bij SKYFLY altijd voor de DJ die bij jullie bruiloft past, niet andersom!

Zijn jullie benieuwd naar onze bruiloft DJ shows? Ga met ons in gesprek en ervaar zelf wat een DJ voor jullie bruiloft kan betekenen!

Kennismaken

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste bruiloft DJ match maken. Neem vrijblijvend contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan