fbpx

Ontzorg je bedrijfsfeest met een Bedrijfsfeest DJ van SKYFLY

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsfeest? Boek een bedrijfsfeest DJ van SKYFLY en haal een ervaren DJ in huis die gegarandeerd zorgt voor een spetterend en swingend zakelijk evenement! Zo verzorgen wij op hoogstaand niveau jouw bedrijfsfeest, corporate event, personeelsfeest, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, opening van een bedrijfspand, beursstand, kerstborrel of nieuwjaarsborrel.

Ontdek de mogelijkheden van SKYFLY

Heeft je bedrijf een belangrijke zakelijke mijlpaal behaald of heb jij samen met je collega’s iets te vieren? Ontzorg je bedrijfsevenement met een professionele bedrijfsfeest DJ van SKYFLY! Wij verzorgen jouw bedrijfsfeest van A tot Z waardoor jij je alleen nog maar druk hoeft te maken over de invulling van het programma. Alle technische aspecten en de aankleding (geheel in jullie stijl) kun je overlaten aan SKYFLY. We plannen graag een vrijblijvend gesprek in om jullie wensen te bespreken.

Bedrijfsfeest DJ

Een DJ voor jouw bedrijfsfeest in de stijl van de organisatie

Of je nu een personeelsfeest met DJ of een bedrijfsborrel organiseert, door een ervaren bedrijfsfeest DJ te boeken weet je zeker dat je er een swingende gelegenheid van maakt. Ook als het gaat om een nieuwjaarsborrel of kerstborrel zijn wij je graag van dienst! Onze representatieve DJ’s weten altijd exact de juiste sfeer te creëren in stijl van jouw organisatie. Hip, trendy of toch meer klassiek, dankzij de toepassing van LED verlichting in al onze producten werken wij niet alleen duurzaam maar kunnen wij ook jouw huisstijl en/of themakleur in de styling terug laten komen.

Maak van tevoren kennis met de DJ

In een persoonlijk gesprek met de DJ bespreken wij graag uitvoerig al je wensen en zoeken we samen een passende oplossing voor de opluistering van jouw zakelijke evenement. Met SKYFLY ben je verzekerd van een professionele show met heldere all-in prijzen. Daarnaast hebben wij altijd een reserve DJ achter de hand, zodat er bij onvoorziene omstandigheden altijd voor vervanging wordt gezorgd. Ben je benieuwd naar de DJ shows? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Ervaar zelf wat een DJ voor jouw bedrijfsfeest kan betekenen!

dj bedrijfsfeest
live artiest

Bedrijfsfeest organiseren

Je hebt interesse in een bedrijfsfeest DJ en wilt het liefst de hele organisatie hieromheen ook uit handen geven. Dan ben je bij SKYFLY aan het juiste adres. Nadat je een aanvraag hebt gedaan voor een vrijblijvende kennismaking zullen wij contact met je opnemen. We plannen een belafspraak in waarin we het hele bedrijfsfeest doorlopen. Wil je je hier alvast op voorbereiden denk dan alvast aan de volgende punten:

 • Hoeveel gasten zullen er op het feest aanwezig zijn?
 • Hebben jullie al een locatie voor het bedrijfsfeest?
 • Is er een bepaald thema waar de DJ rekening mee moet houden?
 • Wat voor soort feest mag het zijn? Mag het dak eraf of gaat het alleen om het draaien van achtergrondmuziek? Of wellicht geven jullie meer de voorkeur aan een feestquiz of pubquiz met alle medewerkers.
 • Kunnen we helpen bij de aankleding van de locatie met betrekking tot licht, geluid en speciale extra opties zoals streamers, sparkulars of een LED dansvloer?
 • Willen jullie er een spetterend feest van maken? Denk dan eens aan het boeken van een DJ in combinatie met live artiesten zoals een zangeres of een saxofonist.

Wist je dat wij ook graag meedenken in bedrijfsfeest concepten? Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen jullie aan ons uitleggen wat jullie in gedachten hebben en vervolgens gaan wij aan de slag met verschillende partners om het hele bedrijfsfeest voor jullie te organiseren en uit handen te nemen.

Ontdek de mogelijkheden van SKYFLY

Wil jij een sfeervol zakelijk evenement organiseren? Kies dan voor SKYFLY. Combineer een bedrijfsfeest DJ met een zangeres, saxofonist, percussionist en eventueel een gitarist. Of wat dacht je van een pubquiz? Tegenwoordig razend populair, en dat is niet gek: het is namelijk een ware sfeermaker. Laat je pubquiz tot in de puntjes verzorgen door SKYFLY en onze DJ’s maken er een swingend feest van! Je ziet het: bij SKYFLY is alles mogelijk! Behalve een lege dansvoer natuurlijk.

Prijzen SKYFLY Bedrijfsfeest DJ Show

Wanneer je een personeelsfeest DJ bij SKYFLY boekt is de standaard optie altijd de SKYFLY DJ show. Deze is te boeken vanaf €1095,- excl. BTW, waarbij de DJ voor 5 uur zal draaien. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we samen de wensen en voorkeuren voor het bedrijfsfeest. Wellicht komen we er dan achter dat de SKYFLY upgrade lichtshow beter in de ruimte past. Wil je helemaal all-in gaan? Dan raden we altijd het SKYFLY Premium pakket aan. Naast deze DJ shows is er natuurlijk ook de mogelijkheid om extra opties bij te boeken voor een knallend bedrijfsfeest!

Wat is er inbegrepen bij de SKYFLY DJ show?

 • kennismakingsgesprek met SKYFLY
 • sfeervolle lichtshow met LED verlichting
 • goede professionele en warmklinkende geluidsset
 • een ervaren allround DJ (inclusief vervangende DJ service)
 • muzikale voorbereiding
 • reiskosten
 • op- en afbouw van de show
Bedrijfsfeest DJ

Stappenplan na offerte aanvraag bedrijfsfeest DJ

Je hebt een offerte aangevraagd voor het huren van een DJ voor jouw bedrijfsfeest en nu? Welke contactmomenten zijn er en welke fasen doorloop je met jouw contactpersoon bij SKYFLY?

 1. Contactmoment na offerte aanvraag – Een van de contactpersonen bij SKYFLY zal contact met je opnemen als je de offerte aanvraag verstuurd hebt. In een persoonlijk gesprek bespreken jullie de wensen en voorkeuren voor het bedrijfsfeest waarna er een definitieve offerte opgemaakt wordt en per mail verstuurd wordt.
 2. Contactmoment na offerte – Nadat jij de offerte ontvangen hebt zul je jouw feedback op de aangeboden diensten en producten communiceren per mail of telefoon aan jouw contactpersoon bij SKYFLY.
 3. Boeking – Bij een definitief akkoord op de overeengekomen offerte wordt het een definitieve boeking. Je ontvangt een boekingsbevestiging via de mail van jouw SKYFLY contactpersoon.
 4. Voorafgaand aan het feest – zo’n twee weken voor het feest zal de DJ contact opnemen om de laatste punten af te stemmen voor de feestavond.
 5. Na het feest – de SKYFLY contactpersoon zal na het feest contact met je opnemen om te bespreken hoe de feestavond is verlopen en of er nog feedback is vanuit jullie bedrijf.

Onze klanten aan het woord

Örjan

05-07-2024

My interaction with Skyfly was great! They were very responsive to emails and phone calls during the planning of our event. Top notch service made our event a success and I would definitely hire them again.
10 / 10

Jean-Paul

25-06-2024

Alles was top! Een DJ die precies aanvoelde wat er moest gebeuren. Ook de ingehuurde artiest was zeer tevreden. De vloer was was van een absolute meerwaarde. De contacten gingen soepel en de reactie was altijd direct en to the...
10 / 10

Marjolein

14-05-2024

Communicatie was fijn met Marco, ook de set is netjes neergezet en weer opgehaald allemaal ging zeer netjes en in samenspraak. Alles was een mooie toevoeging aan ons feest. De foto’s die aan het scherm konden worden toegevoegd waren een...
10 / 10

Mirella - Calderys The Netherlands B.V.

15-01-2024

De muziek tijdens ons personeelsfeest was zeer goed verzorgd door de vriendelijke en enthousiaste DJ.
10 / 10

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan