fbpx

Jouw zakelijk evenement met DJ geheel naar wens: ontdek de mogelijkheden

Bij SKYFLY begrijpen we dat de juiste muzikale beleving van essentieel belang is voor het slagen van jouw zakelijke evenement. Of het nu gaat om de feestelijke opening van een nieuw bedrijfspand, een jubileumviering, de lancering van een nieuw product, of een ander zakelijk hoogtepunt – onze ervaren en professionele DJ’s zorgen voor een sfeer die naadloos aansluit bij jullie wensen en bedrijfsidentiteit.

Maak van tevoren kennis met de DJ

In een persoonlijk gesprek met de DJ bespreken wij graag uitvoerig al je wensen en zoeken we samen een passende oplossing voor jouw zakelijke evenement. Met SKYFLY ben je verzekerd van een professionele show met heldere all-in prijzen. Daarnaast hebben wij altijd een reserve DJ achter de hand, zodat er bij onvoorziene omstandigheden altijd voor vervanging wordt gezorgd. Ben je benieuwd naar de DJ shows? Neem dan contact met ons op!

dj bedrijfsfeest

Organiseer verschillende soorten zakelijke events met SKYFLY

Kerstborrel
Geef jouw kerstborrel een leuke touch met de perfecte muzikale combinatie van een professionele DJ en een getalenteerde zangeres. van sfeervolle kerstklassiekers tot eigentijdse hits, wij zorgen ervoor dat de feestelijke sfeer tijdens de borrel tot in de puntjes wordt verzorgd.

Nieuwjaarsborrel
Luid het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsborrel met een DJ en een saxofonist. Creëer een onvergetelijke borrel met deze geweldige combinatie

Bedrijfsjubileum
Vier het succes en de mijlpalen van jouw bedrijf met een muzikale reis door de jaren heen. Onze DJ’s zorgen voor een goede sfeer, terwijl jullie genieten van een onvergetelijke avond.

Personeelsfeest
Bij SKYFLY gaan we verder dan alleen muziek. Maak jouw georganiseerde personeelsfeest onvergetelijk met onze interactieve pubquiz en meeslepende karaoke. Onze ervaren quizmasters leiden boeiende quizrondes. Gegarandeerd plezier, teambuilding en onvergetelijke herinneringen!

DJ Netwerkborrel

Een DJ inhuren voor een receptie of netwerkborrel is net weer anders dan een DJ voor een ander zakelijk evenement zoals een personeelsfeest. Je wilt dat zakelijke relaties kunnen netwerken en elkaar dus goed kunnen verstaan op jouw zakelijke bijeenkomst. Wij helpen je graag om de juiste DJ te matchen bij jouw wensen. Wat dacht je van een DJ die rustige achtergrondmuziek draait, en wordt bijgestaan door een zangeres of live saxofonist? Zo breng je sfeer en entertainment! Gecombineerd met een lichtshow geheel in de stijl van jullie bedrijf is dit de perfecte setting voor een netwerkevent.

Personeelsfeest-Zaal-Central-Studios-Utrecht

Ontdek de sfeervolle extra’s van SKYFLY

Het is ook mogelijk om naast het huren van een DJ allerlei extra’s voor het evenement bij te boeken. Begin of sluit het event af met onze confetti en streamers of creëer extra sfeer met onze LED uplights. Willen jullie origineel uit de hoek komen? Boek dan een DJ met live artiest of een bruiloft band voor een extra feestelijke sfeer. Je ziet het: we hebben alles in huis om er een spetterend evenement van te maken! Bij SKYFLY vind je altijd de DJ die bij jouw organisatie past.

Professionele bedrijfsfeest DJ’s

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of personeelsfeest? Boek een bedrijfsfeest DJ van SKYFLY en haal een ervaren DJ in huis die gegarandeerd zorgt voor een spetterend en swingend feest! Of wat dacht je van een pubquiz? Tegenwoordig razend populair, en dat is niet gek: het is namelijk een ware sfeermaker. Laat je pubquiz tot in de puntjes verzorgen door SKYFLY en onze DJ’s maken er een swingend feest van! Je ziet het: bij SKYFLY is alles mogelijk! Behalve een lege dansvoer natuurlijk.

zakelijke borrel

Tips voor het organiseren van een zakelijk evenement

  • Vroeg beginnen: Begin op tijd met de organisatie van je zakelijke evenement. Dit geeft je voldoende tijd om alle details te regelen en ervoor te zorgen dat het evenement soepel verloopt.
  • Doelstellingen bepalen: Definieer duidelijke doelstellingen voor je evenement. Of het nu gaat om netwerken, het versterken van klantrelaties of het vieren van successen, heldere doelen helpen bij het plannen van de juiste activiteiten.
  • Persoonlijk contact met DJ: Maak gebruik van het persoonlijke gesprek met onze DJ om je wensen te bespreken. Vertel hen over de bedrijfscultuur, het gewenste sfeerbeeld en eventuele specifieke verzoeken.
  • Flexibiliteit in muziek: Overweeg verschillende muziekstijlen om aan de diverse smaken van je gasten te voldoen. Van achtergrondmuziek tijdens recepties tot dansbare beats tijdens het feestgedeelte, gevarieerde muziek kan de sfeer verhogen.
  • Technische controle: Zorg ervoor dat alle technische aspecten, zoals geluidsinstallaties en verlichting, goed getest zijn voor het evenement. Dit minimaliseert de kans op onvoorziene technische problemen.

Met SKYFLY ben je verzekerd van een muzikale invulling die naadloos aansluit bij de unieke behoeften en organisatie van jouw zakelijke evenement. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij van jouw evenement een onvergetelijke ervaring kunnen maken!

Onze klanten aan het woord

Marjolein

14-05-2024

Communicatie was fijn met Marco, ook de set is netjes neergezet en weer opgehaald allemaal ging zeer netjes en in samenspraak. Alles was een mooie toevoeging aan ons feest. De foto’s die aan het scherm konden worden toegevoegd waren een...
10 / 10

Mirella - Calderys The Netherlands B.V.

15-01-2024

De muziek tijdens ons personeelsfeest was zeer goed verzorgd door de vriendelijke en enthousiaste DJ.
10 / 10

Yann - SolarToday

15-01-2024

Vriendelijk, goede communicatie, flexibel, kortom zeer tevreden!
10 / 10

Hilde - Team Specialized

15-01-2024

We hadden al goede berichten gehoord en hebben een geweldige avond gehad met DJ Dennis. De communicatie met SKYFLY was goed en snel. DJ Dennis speelde perfect in op verzoeknummers en heeft iedereen vermaakt. De dansvloer was lekker vol. We...
10 / 10

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan