fbpx

DJ Zakelijk Evenement

Organiseer jij binnenkort een zakelijk evenement en ben je op zoek naar een DJ die jouw event compleet maakt? SKYFLY is dé partner voor zakelijke evenementen. Onze ervaren DJ’s weten altijd exact de juiste sfeer te creëren in de stijl van jouw organisatie. Hip, trendy of toch meer klassiek, dankzij de toepassing van LED verlichting in al onze producten werken wij niet alleen duurzaam maar kunnen wij ook jouw huisstijl en/of themakleur in de styling terug laten komen. Zo zorgen wij voor een geslaagd evenement voor jouw medewerkers, klanten en relaties.

Header_home

Jouw zakelijke evenement met DJ geheel naar wens

Ben jij op zoek naar een DJ voor een zakelijk evenement zoals de opening van een nieuw bedrijfspand, een jubileum of de start van een nieuw bedrijf? De ervaren en professionele DJ’s van SKYFLY weten precies hoe ze een feestje moeten maken, geheel naar jullie wens en stijl. Wil je bijvoorbeeld dat het personeel helemaal uit zijn dak gaat op de dansvloer, maar zoek je voor zakelijke relaties een wat rustigere setting met achtergrondmuziek en een live artiest? Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het een geslaagd bedrijfsfeest wordt!

Maak van tevoren kennis met de DJ

In een persoonlijk gesprek met de DJ bespreken wij graag uitvoerig al je wensen en zoeken we samen een passende oplossing voor jouw zakelijke evenement. Met SKYFLY ben je verzekerd van een professionele show met heldere all-in prijzen. Daarnaast hebben wij altijd een reserve DJ achter de hand, zodat er bij onvoorziene omstandigheden altijd voor vervanging wordt gezorgd. Ben je benieuwd naar de DJ shows? Neem dan contact met ons op!

dj bedrijfsfeest

DJ Netwerkborrel

Een DJ inhuren voor een receptie of netwerkborrel is net weer anders dan een DJ voor een ander zakelijk evenement zoals een personeelsfeest. Je wilt dat zakelijke relaties kunnen netwerken en elkaar dus goed kunnen verstaan op jouw zakelijke bijeenkomst. Wij helpen je graag om de juiste DJ te matchen bij jouw wensen. Wat dacht je van een DJ die rustige achtergrondmuziek draait, en wordt bijgestaan door een zangeres of live saxofonist? Zo breng je sfeer en entertainment! Gecombineerd met een lichtshow geheel in de stijl van jullie bedrijf is dit de perfecte setting voor een netwerkevent.

Personeelsfeest-Zaal-Central-Studios-Utrecht

Ontdek de sfeervolle extra’s van SKYFLY

Het is ook mogelijk om naast het huren van een DJ allerlei extra’s voor het evenement bij te boeken. Begin of sluit het event af met onze confetti en streamers of creëer extra sfeer met onze LED uplights. Willen jullie origineel uit de hoek komen? Boek dan een DJ met live artiest of een band voor een extra feestelijke sfeer. Je ziet het: we hebben alles in huis om er een spetterend evenement van te maken! Bij SKYFLY vind je altijd de DJ die bij jouw organisatie past.

Professionele bedrijfsfeest DJ’s

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of personeelsfeest? Boek een bedrijfsfeest DJ van SKYFLY en haal een ervaren DJ in huis die gegarandeerd zorgt voor een spetterend en swingend feest! Of wat dacht je van een pubquiz? Tegenwoordig razend populair, en dat is niet gek: het is namelijk een ware sfeermaker. Laat je pubquiz tot in de puntjes verzorgen door SKYFLY en onze DJ’s maken er een swingend feest van! Je ziet het: bij SKYFLY is alles mogelijk! Behalve een lege dansvoer natuurlijk.

bedrijfsfeest dj

Onze klanten aan het woord

Slim met Energie - NieuweStroom

16-05-2023

Complimenten aan de DJ vanuit ons bedrijf.
10 / 10

Zozijn

31-01-2023

Mede dankzij Remy hadden we een mooi personeelsfeest. Er werd zelfs gedanst!
10 / 10

Worth Systems

02-01-2023

Leuke avond gehad met DJ Rakesh van Skyfly!
10 / 10

Schuttelaar & Partners

21-12-2022

Ik vond het boeken van de tijden heel flexibel, het contact heb ik al prettig ervaren, de uitstraling van de DJ-booth was super met het logo en zag er professioneel uit. Leuk dat de DJ ruimte liet voor verzoeknummers! Iedereen...
10 / 10

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan