fbpx

Bruiloft muziek

Feestelijke dansmuziek tijdens het trouwfeest of rustige achtergrondmuziek tijdens het diner. Eén ding is zeker: muziek mag niet ontbreken op een bruiloft. De bruiloft muziek bepaalt vaak voor een groot deel de sfeer van het feest, dus het is belangrijk om de bruiloft muziek zorgvuldig uit te zoeken. SKYFLY kan meerdere momenten tijdens jullie bruiloft voorzien van muzikale invulling. Van ceremonie tot trouwfeest, wij zorgen voor een magisch geheel.

Live muziek tijdens de ceremonie

De timing van muziek tijdens een bruiloft ceremonie is uitermate belangrijk. Wanneer je werkt met live muzikanten kunnen zij heel goed op de bijzondere momenten inspelen.
Een ceremonie bestaat uit meerdere momenten; het plaatsnemen van de gasten, de aankomst van de getuigen, de bruid die naar het altaar loopt en het bruidspaar dat aan het einde van de ceremonie wegloopt. Allemaal belangrijke momenten die nog specialer gemaakt kunnen worden met begeleiding van live muzikanten. Een mooie optie is een zanger met gitaar, een pianist en/ of zangeres. Deze artiesten zullen 4 liedjes spelen binnen een uur, afhankelijk van de door jullie gekozen momenten.

Live muziek tijdens de borrel

Het officiële gedeelte is achter de rug en het is tijd voor het taart & toast moment met aansluitend de borrel. Dit is ook vaak het moment dat jullie als bruidspaar de mogelijkheid hebben om felicitaties in ontvangst te nemen. Je kunt er voor kiezen om achtergrondmuziek op te zetten, maar wil je net wat meer sfeer toevoegen kan het leuk zijn om ook hier weer gebruik te maken van live muziek.

Wij raden voor dit soort momenten vaak een zangeres (eventueel met gitarist) of een muzikaal trio met akoestische instrumenten aan. Het mag een feestelijke gelegenheid zijn en er mag dus wel een leuke act met opzwepende muziek aanwezig zijn tijdens dit moment.

Live muziek tijdens het diner

Hoe leuk is het om tijdens je diner te genieten van sfeervol gezongen nummers begeleid door een pianist. Het volume kan in overleg natuurlijk zo worden afgestemd dat de gasten wel met elkaar kunnen kletsen. Is er tijdens het diner nog mogelijkheid tot speechen? Laat de ceremoniemeester dit afstemmen met de artiest zodat hier ruimte voor is. Bespreek van tevoren ook welke soort muziek jullie leuk vinden zodat de zanger/ pianist hier rekening mee kan houden in zijn of haar repertoire.

Kies een DJ voor jullie eigen bruiloft muziek

Zijn jullie fan van een bepaalde muziekstijl? Ligt jullie muzieksmaak nogal uiteen? Hou je niet van één band, maar wil je liever wat meer verschillende muziekstijlen horen over de avond? Wil je dat jullie speciale nummer gedraaid wordt die avond? Wil je muziek waar alle gasten gegarandeerd uit hun dak gaan? Of willen jullie graag dat de gasten zelf ook verzoeknummers mogen aanvragen? Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je voor je bruiloft muziek voor een Bruiloft DJ zou kunnen kiezen.

Combineer een DJ met een live artiest

Wanneer je een bruiloft DJ combineert met een live artiest geeft dit een extra bijzondere sfeer aan het trouwfeest. SKYFLY heeft een ruime keus aan live artiesten waar wij mee samen werken. We hebben een ruime diversiteit aan artiesten zoals; DJ met een zangeres, bruiloft band met een DJ, DJ met een saxofonist, DJ met een violist, DJ met percussionist of zelfs een DJ met gitarist. Kun je niet kiezen tussen deze opties dan is er ook de mogelijkheid om voor SKYFLY Live te gaan, zodat je non-stop muziek hebt van de artiesten die jij wilt.

Bruiloft muziek van SKYFLY

Op zoek naar een geschikte DJ voor al jullie bruiloft muziek wensen? Kies dan voor SKYFLY. Wij gaan graag met jullie om tafel en zetten alles op alles om van jullie feest gegarandeerd een onvergetelijke avond te maken. Wat je ook kiest: een bruiloft DJ is van alle markten thuis en draait precies de muziek die jullie wensen. De mogelijkheden bij SKYFLY zijn eindeloos!

mooiste trouwlocatie: landgoed te Werve

Meer informatie over de mogelijkheden met bruiloft muziek SKYFLY?

Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor de muziek op jullie bruiloft? We kunnen bijvoorbeeld meedenken over de muziekkeuze bij binnenkomst ceremonie of de muziek voor de openingsdans. Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom. Wij staan graag klaar om met julie mee te denken!

Onze klanten aan het woord

Inge en Tossa

27-11-2023

8.7 / 10

Sanne en Erwin

26-11-2023

Wat hebben we een top feest gehad. Wij hadden DJ Danny, geweldige man die de sweer en de gasten goed aan voelden. Zelfs mensen die normaal niet de dansvloer op te krijgen waren stonden nu flink te feesten. Nogmaals erg...
10 / 10

Manon en Daniël

24-11-2023

Fijne communicatie en alles is goed verlopen!
10 / 10

Marloes en Ton

19-11-2023

Contact met skyfly ging snel en makkelijk. Alles werd goed doorgesproken. Tijdens het feest zat de sfeer er goed in en heeft iedereen genoten. De Snappshot app was een hit. Twee kleine puntjes: We hadden een openingsnummer waarbij er een...
9.3 / 10

Kennismaken

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste bruiloft DJ match maken. Neem vrijblijvend contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan