fbpx

Bruiloft muziek

Feestelijke dansmuziek of rustige achtergrondmuziek tijdens het diner. Eén ding is zeker: muziek mag niet uitbreken op een bruiloft. De bruiloft muziek bepaalt vaak voor een groot deel de sfeer van het feest, dus het is belangrijk om de bruiloft muziek zorgvuldig uit te zoeken. Kies voor een bruiloft DJ van SKYFLY en je hebt je gasten gegarandeerd op de dansvloer!

Kies een DJ voor jullie eigen bruiloft muziek

Zijn jullie fan van een bepaalde muziekstijl? Ligt jullie muzieksmaak nogal uiteen? Hou je niet van één band, maar wil je liever wat meer verschillende muziekstijlen horen over de avond? Wil je dat jullie speciale nummer gedraaid wordt die avond? Wil je muziek waar alle gasten gegarandeerd uit hun dak gaan? Of willen jullie graag dat de gasten zelf ook verzoeknummers mogen aanvragen? Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je voor je bruiloft muziek voor een DJ zou kunnen kiezen.

081

Combineer een DJ met een live artiest

Wanneer je een bruiloft DJ combineert met een live artiest geeft dit een extra bijzondere sfeer aan het trouwfeest. SKYFLY heeft een ruime keus aan live artiesten waar wij mee samen werken. We hebben een ruime diversiteit aan artiesten zoals; DJ met een zangeres, bruiloft band met een DJ, DJ met een saxofonist, DJ met een violist, DJ met percussionist of zelfs een DJ met gitarist. Kun je niet kiezen tussen deze opties dan is er ook de mogelijkheid om voor SKYFLY Live te gaan, zodat je non-stop muziek hebt van de artiesten die jij wilt.

Bruiloft muziek van SKYFLY

Op zoek naar een geschikte DJ voor al jullie bruiloft muziek wensen? Kies dan voor SKYFLY. Wij gaan graag met u om tafel en zetten alles op alles om van jullie feest gegarandeerd een onvergetelijke avond te maken. Wat je ook kiest: een bruiloft dj is van alle markten thuis en draait precies de muziek die jullie wensen. De mogelijkheden bij SKYFLY zijn eindeloos!

mooiste trouwlocatie: landgoed te Werve

Meer informatie over de mogelijkheden met bruiloft muziek SKYFLY?

Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor de muziek op jullie bruiloft? We kunnen bijvoorbeeld meedenken over de muziekkeuze bij binnenkomst ceremonie of de muziek voor de openingsdans. Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom. Wij staan graag klaar om met julie mee te denken!

Onze klanten aan het woord

Heleen en Nico

10-08-2022

Zeer tevreden over het contact via Skyfly. Komen gemaakte afspraken zeker na. We hadden een top avond en een top DJ. Zeker aan te raden.!
10 / 10

Ab en Erika

08-08-2022

We hebben een top bruiloft gehad dankzij skyfly…
10 / 10

Malou en Nico

06-08-2022

Enorme dank naar DJ Wouter, een super match! Hij voelde de sfeer goed aan en heeft er letterlijk en figuurlijk een knalfuif van gemaakt. Heel veel dank!
10 / 10

Leon en Jeanne

06-08-2022

Hallo team skyfly, Wat was het een fantastisch feest dankzij jullie en dankzij DJ robin. We hebben er enorm van genoten en zouden tegen alle toekomstige Bruidsparen willen zeggen, wil je een onbezorgd en top geregeld feest… bel skyfly!! Groetjes...
10 / 10

Kennismaken

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste bruiloft DJ match maken. Neem vrijblijvend contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan