fbpx

Bedrijven kerstborrel op kantoor

Het hele jaar kijken de collega’s er al naar uit: de spetterende kerstborrel waar alles mogelijk is en niets te gek! Wat wel te gek is? Een DJ kerstborrel van SKYFLY die de sterren van de hemel draait en zorgt dat de voetjes van de vloer gaan. De medewerkers dansen tot in de late uurtjes door. Een bedrijfs kerstborrel organiseren is nog nooit zo geslaagd geweest. Met SKYFLY weet je zeker dat het een smaakmakende avond wordt!

Boek een kerstborrel DJ voor een fenomenaal bedrijfsfeest

Of je nu kiest voor sfeervolle achtergrondmuziek of een daverende DJ op de kerstborrel, ons team verzorgt de kerstborrel op jouw personeels kerstfeest tot in de puntjes. Onze kerstborrel DJ zet een gigantische show neer met alle golden oldies van het seizoen. Wil je naast de DJ kerstborrel ook een live band toevoegen? Alles kan! Wij zorgen voor live artiesten voor nét die extra touch. Wil je een kerstborrel op het werk organiseren en schaterlachende medewerkers? Ga voor een echte entertainment kerstborrel met de SKYFLY kerst pubquiz. Wie heeft er de meeste kerstkennis op het kerstfeest?

Bedrijfs kerstborrel
kerst bedrijfsfeest

Een onvergetelijke kerstborrel organiseren met SKYFLY

Kerst is de mooiste tijd van het jaar. Wij maken het graag nog mooier! Ons ervaren team is helemaal thuis in het arrangeren van een DJ Bedrijfsfeest en kan een kerstborrel organiseren die bij jouw bedrijf past. Kijk terug op het afgelopen jaar onder het genot van een heerlijk drankje en voortreffelijke hapjes, de kerstborrel DJ verzorgt de sfeer. Beleef een geweldige nacht tijdens de kerstborrel met 100% dansgarantie. Een kerstborrel op kantoor organiseren met SKYFLY is een grandioos succes!

De laatste weken van het jaar zijn hectisch. Geef daarom de kerstborrel organisatie uit handen zodat jij je kunt richten op de allerlaatste deadlines. En daarna? Feesten geblazen! Een kerstborrel organiseren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Wil je naast de kerstborrel aan het einde van het jaar ook de afgelopen 12 maanden met een knaller afsluiten? Iedereen is benieuwd naar wie dit jaar de Dancing Queen wordt op de sublieme nieuwjaarsborrel!

Volledig verzorgde kerstborrel met entertainment

Wil jij een volledig verzorgde kerstborrel organiseren inclusief entertainment? SKYFLY kan naast de kerstborrel DJ ook zorgen voor aanvullend entertainment zoals een heuse Kerstman en Kerstelven! Zij kunnen het personeel welkom heten en lopen gedurende de avond rond op de kerstborrel.

Tip van SKYFLY: Huur ook een fotograaf in zodat het personeel op de foto kan met de Kerstman en Kerstelven. Zo heeft het personeel een blijvende herinnering aan de geslaagde kerstborrel.

Personeels kerstfeest

Onze klanten aan het woord

Örjan

05-07-2024

My interaction with Skyfly was great! They were very responsive to emails and phone calls during the planning of our event. Top notch service made our event a success and I would definitely hire them again.
10 / 10

Jean-Paul

25-06-2024

Alles was top! Een DJ die precies aanvoelde wat er moest gebeuren. Ook de ingehuurde artiest was zeer tevreden. De vloer was was van een absolute meerwaarde. De contacten gingen soepel en de reactie was altijd direct en to the...
10 / 10

Marjolein

14-05-2024

Communicatie was fijn met Marco, ook de set is netjes neergezet en weer opgehaald allemaal ging zeer netjes en in samenspraak. Alles was een mooie toevoeging aan ons feest. De foto’s die aan het scherm konden worden toegevoegd waren een...
10 / 10

Mirella - Calderys The Netherlands B.V.

15-01-2024

De muziek tijdens ons personeelsfeest was zeer goed verzorgd door de vriendelijke en enthousiaste DJ.
10 / 10
DJ Kerstborrel

Een kerstborrel op het werk met spetterende DJ show

Nevel die de zaal door geblazen wordt en lichten die ritmisch meebewegen op All I want for Christmas en andere kerst hits? Met een SKYFLY DJ op jouw kerstfeest zal dit een kerstborrel worden die voor eeuwig de boeken ingaat en alle vorige kerstborrels op het werk overtreft. Het hele bedrijf zingt de longen uit het lijf en heeft de volgende dag geen stem, maar wel een prachtige herinnering en een sterker gevoel van eenheid. Een kerstborrel op kantoor organiseren is dan ook niet alleen leuk, maar ook goed voor de organisatie.

Wat regelt SKYFLY

DJ en Entertainment: SKYFLY creëert de perfecte sfeer met ervaren DJ’s en entertainers. Van feestelijke kerstmuziek tot dansvloervullende hits, wij stemmen de muziek af op jouw bedrijfskerstborrel.

Licht en Geluid: Laat jouw feest sprankelen met ons hoogwaardige licht- en geluidsapparatuur. Wij zorgen voor een kristalhelder geluid en de juiste ambiance.

Thema-Decoratie: Geef jouw bedrijfskerstborrel een uniek tintje met thema-decoratie. Of het nu gaat om een winterwonderland of een chique kerstgala, wij zorgen voor de juiste aankleding.

Fotografie en Videografie: Leg kostbare momenten vast met professionele fotografie en videografie. Een blijvende herinnering aan het personeelskerstfeest.

Logistiek en Coördinatie: SKYFLY neemt de stress weg door de logistiek en coördinatie van het evenement op zich te nemen, zodat jij volop kunt genieten van de bedrijfskerstborrel.

bedrijfskerstborrel
Locatie zakelijke kerstborrel

Locatiemogelijkheden Kerstborrel

Bedrijfspand: Transformeer de kantoorruimte in een feestelijk paradijs. SKYFLY past zich aan elke ruimte aan en creëert de perfecte feestomgeving voor jullie bedrijfskerstborrel.

Exclusieve Feestlocaties: Kies uit een selectie van exclusieve feestlocaties die perfect passen bij jullie bedrijfscultuur en het aantal gasten voor de bedrijfskerstborrel. De contactpersonen bij SKYFLY kunnen je hier perfect in adviseren.

Buitenlocaties: Als het weer het toelaat, overweeg dan een buitenevenement voor het personeelskerstfeest. Denk aan sfeervolle tenten, vuurkorven en winterse lekkernijen.

Tips voor een geslaagde bedrijfskerstborrel

Uitnodiging met Stijl: Maak jouw gasten nieuwgierig naar de bedrijfskerstborrel met een indrukwekkende uitnodiging.

Kledingvoorschrift: Voeg een vleugje glamour toe met een dresscode zoals ‘Feestelijke Chic’ of ‘Wintergala’.

Kerstmarkt Delicatessen: Creëer een kerstmarkt met diverse kraampjes en lekkernijen voor een feestelijk tintje.

Teambuilding Activiteiten: Versterk de teamgeest met leuke activiteiten zoals een kerst pubquiz of een escape room.

Locatie mogelijkheden voor een nieuwjaarsborrel
Sander - artiesten

Origineel Kerstbedrijfsfeest

Kerstfilmavond: Transformeer de locatie in een gezellige bioscoop en organiseer een kerstfilmavond compleet met popcorn en dekens.

Winterse Cocktailworkshop: Laat een professionele mixoloog winterse cocktails demonstreren voor een uniek bedrijfskerstfeest.

Live Artiesten: Voeg een verrassingselement toe met live artiesten of een goochelaar voor jouw personeelskerstfeest.

Goede Doelen Actie: Geef jouw bedrijfskerstfeest extra betekenis met een inzamelingsactie voor een goed doel naar keuze.

Met SKYFLY is de organisatie van jouw bedrijfskerstborrel in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en uw personeelskerstfeest onvergetelijk te maken!

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan