Kerstborrel op het werk

Het hele jaar kijken de collega’s er al naar uit: de spetterende kerstborrel waar alles mogelijk is en niets te gek! Wat wel te gek is? Een DJ kerstborrel van SKYFLY die de sterren van de hemel draait en zorgt dat de voetjes van de vloer gaan. De medewerkers dansen tot in de late uurtjes door. Een kerstborrel op het werk organiseren is nog nooit zo geslaagd geweest. Met SKYFLY weet je zeker dat het een smaakmakende avond wordt!

Boek een kerstborrel DJ voor een fenomenaal feest

Of je nu kiest voor sfeervolle achtergrondmuziek of een daverende DJ op de kerstborrel, ons team verzorgt de kerstborrel op jouw werk tot in de puntjes. Onze kerstborrel DJ zet een gigantische show neer met alle golden oldies van het seizoen. Wil je naast de DJ kerstborrel ook een live band toevoegen? Alles kan! Wij zorgen voor live artiesten voor nét die extra touch. Wil je een kerstborrel op het werk organiseren en schaterlachende medewerkers? Ga voor de SKYFLY kerst pubquiz. Wie heeft er de meeste kerstkennis op deze kerstborrel?

Pubquiz organiseren voor bedrijfsfeest

Een onvergetelijke kerstborrel organiseren met SKYFLY

Kerst is de mooiste tijd van het jaar. Wij maken het graag nog mooier! Ons ervaren team is helemaal thuis in het arrangeren van DJ Bedrijfsfeesten en kan een kerstborrel organiseren die bij jouw bedrijf past. Kijk terug op het afgelopen jaar onder het genot van een heerlijk drankje en voortreffelijke hapjes, de kerstborrel DJ verzorgt de sfeer. Beleef een geweldige nacht tijdens de kerstborrel met 100% dansgarantie. Een kerstborrel op kantoor organiseren met SKYFLY is een grandioos succes!

De laatste weken van het jaar zijn hectisch. Geef daarom de kerstborrel organisatie uit handen zodat jij je kunt richten op de allerlaatste deadlines. En daarna? Feesten geblazen! Een kerstborrel organiseren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Wil je naast de kerstborrel aan het einde van het jaar ook de afgelopen 12 maanden met een knaller afsluiten? Iedereen is benieuwd naar wie dit jaar de Dancing Queen wordt op de sublieme nieuwjaarsborrel!

Kerst_borrel

Onze klanten aan het woord

Giesbers Rotterdam - Amber Heemskerk

27-07-2021

Voor onze zomer BBQ hebben we SKYFLY gevraagd om de avond een feestelijk tintje te geven. De communicatie ging heel soepel en ze waren zeer behulpzaam. Ontzorgen staat hoog in het vaandel bij het team. Alles was top geregeld. De...
10 / 10

Codecentric - Bas van Grinsven

16-06-2021

Bedankt voor de mooie show!
10 / 10

Middin Rijswijk - Robbert van der Ree

09-07-2020

Bedrijfsfeest

Fijne avond, positieve reacties van de gasten dat dit een mooie avond was om niet snel te vergeten.
10 / 10

Harry en Silvia

14-03-2020

Bruiloft

Wij hebben een geweldige dag gehad! De avond was echt een feest en heel veel dank aan onze DJ Harold want hij was zeker een aanvulling Echt een aanrader voor anderen Groet, Harry en Silvia
9.3 / 10
proostende mensen

Een kerstborrel op het werk met spetterende DJ show

Nevel die de zaal door geblazen wordt en lichten die ritmisch meebewegen op All I want for Christmas en andere kerst hits? Met een SKYFLY DJ op jouw kerstfeest zal dit een kerstborrel worden die voor eeuwig de boeken ingaat en alle vorige kerstborrels op het werk overtreft. Het hele bedrijf zingt de longen uit het lijf en heeft de volgende dag geen stem, maar wel een prachtige herinnering en een sterker gevoel van eenheid. Een kerstborrel organiseren is dan ook niet alleen leuk, maar ook goed voor de organisatie.

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan