fbpx

Bedrijfsfeest organiseren? SKYFLY regelt het entertainment van A tot Z.

Je hebt interesse in een personeelsfeest DJ en wilt het liefst de hele organisatie omtrent het entertainment uit handen geven? Dan ben je bij SKYFLY aan het juiste adres. Nadat je een aanvraag hebt gedaan voor een vrijblijvende kennismaking zullen wij contact met je opnemen. We plannen een belafspraak in waarin we het hele bedrijfsfeest doorlopen.

Waar moet ik aan denken bij het organiseren van een bedrijfsfeest?

Wil jij je alvast voorbereiden op de organisatie van jouw bedrijfsfeest, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Denk dan aan de volgende punten:

 • Hoeveel gasten zullen er op het feest aanwezig zijn?
 • Hebben jullie al een locatie voor het bedrijfsfeest?
 • Is er een bepaald thema waar de DJ rekening mee moet houden?
 • Wat voor soort feest mag het zijn? Mag het dak eraf of gaat het alleen om het draaien van achtergrondmuziek? Of wellicht geven jullie meer de voorkeur aan een feestquiz of pubquiz met alle medewerkers.
 • Kunnen we helpen bij de aankleding van de locatie met betrekking tot licht, geluid en speciale extra opties zoals streamerssparkulars of een LED dansvloer?
 • Willen jullie er een spetterend feest van maken? Denk dan eens aan het boeken van een DJ in combinatie met live artiesten zoals een zangeres of een saxofonist.
Upgrade lichtshow - Explore Lute Muiden
Bedrijfsfeest concepten

SKYFLY denkt mee in bedrijfsfeest concepten

Wist je dat wij ook graag meedenken in bedrijfsfeest concepten? Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen jullie aan ons uitleggen wat jullie in gedachten hebben. Bedenk goed wat voor soort feest jullie willen geven. Mag het dak eraf met een DJ, live artiest of band, of gaat het alleen om het draaien van achtergrondmuziek tijdens de jaarlijkse zakelijke borrel? Wellicht geven jullie meer de voorkeur aan een feestquiz of pubquiz met alle medewerkers om het teamverband te versterken. Vervolgens gaan wij aan de slag met verschillende partners om het hele entertainment voor jullie te organiseren en uit handen te nemen.

Ontdek de mogelijkheden van SKYFLY

Wil jij een sfeervol zakelijk evenement organiseren? Kies dan voor SKYFLY. Combineer een bedrijfsfeest DJ met een zangeres, saxofonist, percussionist en eventueel een gitarist. Of wat dacht je van een pubquiz? Tegenwoordig razend populair, en dat is niet gek: het is namelijk een ware sfeermaker. Daarom hebben we nu ook een online pubquiz! Laat je pubquiz tot in de puntjes verzorgen door SKYFLY en onze DJ’s maken er een swingend feest van! Je ziet het: bij SKYFLY is alles mogelijk! Behalve een lege dansvoer natuurlijk.

SKYFLY Bedrijfsfeest DJ Show

Wanneer je een bedrijfsfeest DJ bij SKYFLY boekt is de standaard optie altijd de SKYFLY DJ show. Deze is te boeken vanaf € 995,- excl. BTW. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we samen de wensen en voorkeuren voor het bedrijfsfeest. Wellicht komen we er dan achter dat de SKYFLY upgrade lichtshow beter in de ruimte past. Wil je helemaal all-in gaan? Dan raden we altijd het SKYFLY Premium pakket aan. Naast deze DJ shows is er natuurlijk ook de mogelijkheid om extra opties bij te boeken voor een knallend bedrijfsfeest!

Wat is er inbegrepen bij de SKYFLY DJ show?

 • kennismakingsgesprek met SKYFLY
 • sfeervolle lichtshow met LED verlichting
 • goede professionele en warmklinkende geluidsset
 • een ervaren allround DJ (inclusief vervangende DJ service)
 • muzikale voorbereiding
 • reiskosten
 • op- en afbouw van de show
Bedrijfsfeest DJ

Onze klanten aan het woord

Marjolein

14-05-2024

Communicatie was fijn met Marco, ook de set is netjes neergezet en weer opgehaald allemaal ging zeer netjes en in samenspraak. Alles was een mooie toevoeging aan ons feest. De foto’s die aan het scherm konden worden toegevoegd waren een...
10 / 10

Mirella - Calderys The Netherlands B.V.

15-01-2024

De muziek tijdens ons personeelsfeest was zeer goed verzorgd door de vriendelijke en enthousiaste DJ.
10 / 10

Yann - SolarToday

15-01-2024

Vriendelijk, goede communicatie, flexibel, kortom zeer tevreden!
10 / 10

Hilde - Team Specialized

15-01-2024

We hadden al goede berichten gehoord en hebben een geweldige avond gehad met DJ Dennis. De communicatie met SKYFLY was goed en snel. DJ Dennis speelde perfect in op verzoeknummers en heeft iedereen vermaakt. De dansvloer was lekker vol. We...
10 / 10

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan