fbpx

Pubquiz inhuren met SKYFLY!

Een pubquiz inhuren is de laatste jaren razend populair geworden. Maar wat is een pubquiz? Kort gezegd is dit een hersenkrakende quiz met vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen die zorgen voor een leuke dag of avond voor iedereen. Erg geschikt dus als activiteit tijdens familiefeesten, personeelsfeesten, studentenfeesten en andere gelegenheden. Zelf een pubquiz organiseren levert alleen wel veel werk. Laat je complete pubquiz daarom organiseren door SKYFLY! Wij verzorgen namelijk jouw pubquiz tot in de puntjes: van een pubquizmaster tot de aankleding. Alles is geregeld! Bekijk hier meer over een DJ voor bedrijfsfeesten.

Pubquiz organiseren

Een pubquiz organiseren kan veel tijd in beslag nemen en bevat veel onderdelen waaraan gedacht moet worden. Bij SKYFLY zorgen we voor een onvergetelijke pubquiz die van top tot teen geregeld is. Zo hoef jij niet meer te denken aan het organiseren van een pubquiz en de onderdelen die hierbij horen:

 • Bepaal het doel van de pubquiz (bijvoorbeeld: vermaak, fondsenwerving, teambuilding).
 • Kies het concept van de quiz (algemene kennis, thema-avond, trivia, etc.).
 • Kies een geschikte datum en tijd voor de pubquiz.
 • Reserveer een geschikte locatie (café, zaal, online platform).
 • Bepaal het maximale aantal deelnemers per team.
 • Selecteer een quizmaster die de vragen zal presenteren.
 • Maak een lijst met quizvragen en antwoorden (zorg voor variatie en moeilijkheidsgraden).
 • Beslis over prijzen voor de winnaars (bijvoorbeeld cadeaubonnen, trofeeën).
 • Zorg voor de benodigde technische apparatuur (microfoon, projector, laptop).
 • Test de technische setup voor de quizavond (indien online).
 • Start de quiz en houd de scores bij.
 • Voeg entertainment toe (muziek, grappen, enz.) om de sfeer te verbeteren.
 • Resultaten en prijsuitreiking

Pubquiz met de beste muziek

Een pubquiz is geen pubquiz zonder muziek om de sfeer goed op gang te brengen. De DJ’s van SKYFLY weten dat als geen ander en maken van elke pubquiz een swingend feestje. Specifieke wensen? Van rap tot popmuziek, of van welbekende klassiekers tot jouw guilty pleasures: geef het gerust aan ons door! Er is ontzettend veel mogelijk. Of het nu gaat om opzwepende muziek tot uiteenlopende pub quiz vragen: SKYFLY neemt de complete aankleding van de pubquiz voor rekening. Of wat dacht je van een Kerst pubquiz om het jaar met je collega’s goed af te sluiten?! Onze DJ’s voor bedrijfsfeesten regelen het. Wij verzorgen de complete pubquiz, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen.

Let op: Wij verzorgen de pubquiz alleen in het Nederlands.

Pubquiz Skyfly 2021.00_00_18_24.Still003

Pubquiz inhuren op locatie

Voor het inhuren van een pubquiz op eigen locatie ben je bij SKYFLY helemaal aan het juiste adres. Wij zijn namelijk actief in heel Nederland! Een SKYFLY pubquiz inhuren zorgt gegarandeerd voor breed vermaak onder de gasten. Onder begeleiding van een bekwame SKYFLY DJ quizmaster word je uitgedaagd om als team antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen. Bij een SKYFLY pubquiz kan de spanning hoog oplopen in de strijd om de eerste plek! Uiteraard blijft de gezelligheid onder leiding van de DJ pubquiz master altijd hoog in het vaandel staan. Voor welke doelgroep dan ook: van jong tot oud, van collega’s tot vrienden. Samen met SKYFLY organiseer je de meest gezellige pubquiz op vrijwel iedere gewenste locatie, waar dan ook in Nederland!

Kerst Pubquiz

Op zoek naar een leuke activiteit voor tijdens de kerstborrel? Wat dacht je van een kerst pubquiz? SKYFLY zorgt ervoor dat de pubquiz volledig verzorgd is. Van quizmaster tot aankleding. Onze bedrijfsfeest DJ’s draaien de meest bekende kerstmuziek waar jong en oud van houdt. De sfeer kan niet meer stuk en collega’s, medewerkers en vrienden zullen nog lang over de zeer geslaagde Kerst pubquiz na praten.

De Kerst pubquiz zorgt voor samenhorigheid binnen het bedrijf, maar ook als je samen met vrienden en/of familie een topavond wilt beleven, is de Kerst pubquiz het ideale evenement.

celebration, people and holidays concept - happy friends at christmas or new year party with balloons over black background showing thumbs up
pubquiz

SKYFLY pubquiz garanties

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je verzekerd bent van een onvergetelijk pubquiz feestje. SKYFLY werkt daarom altijd met professionele topapparatuur en ervaren DJ pubquiz masters voor een op-en-top verzorgde pubquiz beleving. Daarnaast zorgen wij voor een reserve DJ pubquiz master, zodat het feestje altijd doorgaat zelfs als er onverhoopt iets tussenkomt. Wij hanteren ook heldere all-in prijzen zodat je na afloop niet voor verrassingen staat. Vanaf het eerste contact tot na de pubquiz – alles is tot in de puntjes verzorgd met SKYFLY!

Onze klanten aan het woord

Liesbeth

20-03-2023

We vonden het super gezellig. Jullie speelde goed op de mensen in. Wij hebben geen negatieve reactie gehad
10 / 10

Saskia

13-12-2022

We hebben een erg leuke pubquiz gehad. De quizmaster voelde de groep goed aan. Kortom een heel geslaagd evenement op ons bedrijfsfeestje.
10 / 10

Sandra

10-10-2022

Hele leuke gezellige avond gehad met jullie. Pubquiz werd enthousiast gepresenteerd. Zeer tevreden.
9.3 / 10

Teun

11-07-2022

Erg leuke show, een team docenten motiveren in de laatste week van het (school) jaar is niet altijd makkelijk maar als er zelfs op de tafels gedanst wordt dan weet je genoeg.
10 / 10

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan