fbpx

Pubquiz inhuren met SKYFLY!

Een pubquiz inhuren is de laatste jaren razend populair geworden. Maar wat is een pubquiz? Kort gezegd is dit een hersenkrakende quiz met vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen die zorgen voor een leuke dag of avond voor iedereen. Erg geschikt dus als activiteit tijdens familiefeesten, personeelsfeesten, studentenfeesten en andere gelegenheden. Zelf een pubquiz organiseren levert alleen wel veel werk. Laat je complete pubquiz daarom organiseren door SKYFLY! Wij verzorgen namelijk jouw pubquiz tot in de puntjes: van een pubquizmaster tot de aankleding. Alles is geregeld! Bekijk hier meer over een DJ voor bedrijfsfeesten.

Pubquiz met de beste muziek

Een pubquiz is geen pubquiz zonder muziek om de sfeer goed op gang te brengen. De DJ’s van SKYFLY weten dat als geen ander en maken van elke pubquiz een swingend feestje. Specifieke wensen? Van rap tot popmuziek, of van welbekende klassiekers tot jouw guilty pleasures: geef het gerust aan ons door! Er is ontzettend veel mogelijk. Of het nu gaat om opzwepende muziek tot uiteenlopende pub quiz vragen: SKYFLY neemt de complete aankleding van de pubquiz voor rekening. Of wat dacht je van een Kerst pubquiz om het jaar met je collega’s goed af te sluiten?! Onze bedrijfsfeest DJ’s regelen het. Wij verzorgen de complete pubquiz, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen.

Foto_3_Pubquiz

Pubquiz inhuren op locatie

Voor het inhuren van een pubquiz op eigen locatie ben je bij SKYFLY helemaal aan het juiste adres. Wij zijn namelijk actief in heel Nederland! Een SKYFLY pubquiz inhuren zorgt gegarandeerd voor breed vermaak onder de gasten. Onder begeleiding van een bekwame SKYFLY DJ quizmaster word je uitgedaagd om als team antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen. Bij een SKYFLY pubquiz kan de spanning hoog oplopen in de strijd om de eerste plek! Uiteraard blijft de gezelligheid onder leiding van de DJ pubquiz master altijd hoog in het vaandel staan. Voor welke doelgroep dan ook: van jong tot oud, van collega’s tot vrienden. Samen met SKYFLY organiseer je de meest gezellige pubquiz op vrijwel iedere gewenste locatie, waar dan ook in Nederland!

Online pubquiz!

Het maakt niet uit of je op kantoor zit of vanaf huis werkt, corona staat een gezellige online pubquiz avond niet in de weg. Via een livestream verbinding kunnen alle collega’s de pubquiz online spelen. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen, waarin een team captain aangewezen wordt. De team captain geeft gedurende de online pubquiz antwoorden door aan de professionele SKYFLY-quizmaster. Collega’s kunnen onderling communiceren, waarbij fair play natuurlijk een must is. 

Wil jij ook met jouw bedrijf, afdeling of unit de online pubquiz spelen

Kerst Pubquiz

Op zoek naar een leuke activiteit voor tijdens de kerstborrel? Wat dacht je van een kerst pubquiz? SKYFLY zorgt ervoor dat de pubquiz volledig verzorgd is. Van quizmaster tot aankleding. Onze bedrijfsfeest DJ’s draaien de meest bekende kerstmuziek waar jong en oud van houdt. De sfeer kan niet meer stuk en collega’s, medewerkers en vrienden zullen nog lang over de zeer geslaagde Kerst pubquiz na praten.

De Kerst pubquiz zorgt voor samenhorigheid binnen het bedrijf, maar ook als je samen met vrienden en/of familie een topavond wilt beleven, is de Kerst pubquiz het ideale evenement.

SKYFLY pubquiz garanties

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je verzekerd bent van een onvergetelijk pubquiz feestje. SKYFLY werkt daarom altijd met professionele topapparatuur en ervaren DJ pubquiz masters voor een op-en-top verzorgde pubquiz beleving. Daarnaast zorgen wij voor een reserve DJ pubquiz master, zodat het feestje altijd doorgaat zelfs als er onverhoopt iets tussenkomt. Wij hanteren ook heldere all-in prijzen zodat je na afloop niet voor verrassingen staat. Vanaf het eerste contact tot na de pubquiz – alles is tot in de puntjes verzorgd met SKYFLY!

Foto_2_Pubquiz

Onze klanten aan het woord

Meike

11-10-2021

De combinatie van de pubquiz en de disco was erg leuk met ook een persoonlijke ronde toegevoegd. Fijne samenwerking en goede tips om een geslaagde surprise party voor de 40ste verjaardag van mijn man te organiseren. Een aanrader!
10 / 10

Michel en Eline

13-09-2021

Toby heeft op onze bruiloft een pubquiz verzocht. Dit was zeer geslaagd. Toby paste zich goed aan het tijd schema aan. Hij gaf ruimte voor hoe we het graag wilden indelen. Iedereen deed fanatiek mee en het was een goed...
10 / 10

Nexus Rail Engineering

06-09-2021

Afgelopen donderdag hebben we genoten van de Pubquiz van Chris en Sylvia. Mag ik jullie hartelijk danken voor het zetten van de sfeer.
10 / 10

Joost en Suzanne

06-09-2021

Vanwege corona hebben wij onze live band af moeten zeggen. We kwamen SKYFLY tegen en het klikte direct met Remy. Ze hebben last minute een fantastische feestavond georganiseerd met pubquiz en silent disco. Speciale complimenten namens ons en onze gasten...
9.3 / 10

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan