Blanckenborgh – Haaksbergen

Ben jij nog op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Wij van SKYFLY kunnen u Restaurant De Blanckenborgh in Haaksbergen aanbevelen. Het is een mooie locatie waar wij onze DJ’s zeer goede ervaringen mee hebben. Natuurlijk ben je ook vrij om een andere locatie uit te zoeken!

Trouwen bij Restaurant De Blanckenborgh

Villa de Blanckenborgh is door de gemeente Haaksbergen bekroond met het predicaat ‘Huis de Gemeente Haaksbergen’. In onze bijzonder ingerichte trouwzaal met majestueuze ramen en kroonluchters kunt u elkaar het jawoord geven omringd door uw dierbaren. Vanaf 2010 is het ook mogelijk om uw huwelijksvoltrekking op ons prachtige terras of in de tuin plaats te laten vinden. Na de voltrekking kunnen onze medewerkers een fles Champagne sabreren en snijdt u de bruidstaart aan. Indien u uw huwelijksdag helemaal in onze statige villa wilt vieren kennen wij vele mogelijkheden om uw dag onvergetelijk te maken.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden voor uw receptie, diner, buffet of juist ons Amusefestival. Ons doel is om na een zorgvuldige planning vooraf met u en eventueel uw ceremoniemeester. Natuurlijk is elk huwelijksfeest maatwerk. U heeft ongetwijfeld bepaalde wensen voor het menu, de muziek, het eten, bloemdecoraties, de fotograaf, een prachtige trouwauto en ga maar door. Geen sinecure om dat allemaal ‘eventjes’ te organiseren. Wij helpen u daar graag mee. Op deze wijze kan er tijdens uw huwelijksfeest niets meer misgaan en heeft u zeker een onvergetelijk feest in de Blanckenborgh.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Blanckenborgh – Haaksbergen

Enschedesestraat 65
 7481 CL, Haaksbergen
http://www.blanckenborgh.nl/
053 5741155

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×