Boerderij Langerlust – Amsterdam Zuidoost

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw bruiloft? Wij van SKYFLY kunnen u Boerderij Langerlust in Amsterdam-Zuidoost aanbevelen. De mooie locatie maakt dat we hier al vele feesten meegemaakt hebben. Liever zelf verder zoeken? Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Trouwen bij Boerderij Langerlust

Boerderij Langerlust is een officiële trouwlocatie. Met alle mogelijkheden die we u kunnen bieden, maken we uw dag speciaal en volledig afgestemd op uw wensen. Wij helpen je graag om invulling te geven aan een van de mooiste dagen van uw leven. Denk aan de perfecte plek, luxe dineren en een zaal gestyled naar uw eigen smaak. Wij maken uw bruiloft tot een onvergetelijke dag!

De Deel

Door de romantische uitstraling is de deel de perfecte locatie voor een ceremonie, diner of feestavond. De zaal beschikt over een vide, openslaande deuren naar een prachtig terras en een eigen bar. Een geluidsinstallatie is aanwezig, maar live muziek of een DJ is natuurlijk ook mogelijk. Voor een huwelijksceremonie is er ruimte voor 150 gasten en voor een receptie of feest maximaal 200 gasten.

De Kas

De kas is een zeer bijzondere en unieke plek. De kas heeft een eigen terras, waardoor het hier zomers goed vertoeven is! Dit is de perfecte locatie voor een sfeervol diner, unieke receptie of een intieme ceremonie met maximaal 50 gasten.

De Pinkenstal

De knusse pinkenstal met openslaande deuren naar het privé terras, is uiterst geschikt voor een diner of ceremonie tot 30 gasten.

De Boomgaard

Tussen de appelbomen en onze eigen groentegewassen kun je elkaar het ja-woord geven, dineren of toasten. Een ceremonie, diner of feest is mogelijk met maximaal 50 gasten.

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Boerderij Langerlust – Amsterdam Zuidoost

Provincialeweg 24
1108 AB, Amsterdam Zuidoost
info@langerlust.nl
http://www.langerlust.nl

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
vrijdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×