Buitenplaats Vlaardingen – Vlaardingen

De DJ’s van SKYFLY hebben al meerdere bruiloften bijgewoond bij Buitenplaats Vlaardingen. Het is een bijzondere locatie, waar onze DJ’s goede ervaringen mee hebben. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je gebonden bent aan deze of een andere locatie. Wij maken overal een feestje, welke locatie je daar ook voor kiest.

Bruiloft op de Buitenplaats Vlaardingen

Uw huwelijksdag moet een dag zijn om nooit te vergeten. Voltrek daarom uw huwelijk op Buitenplaats Vlaardingen. Als groenste locatie van Nederland heeft deze locatie alles in huis om van uw huwelijksdag een dag te maken om nooit te vergeten. Wij verzorgen de hele dag naar úw wensen. Wat dacht u van trouwen in een geheel gerenoveerde hooiberg, dat is pas uniek! Afhankelijk van het aantal gasten kan het feest plaatsvinden in De Stal. Met zijn originele steunbalken en raampjes zorgt de stal voor een unieke ambiance. Bij Buitenplaats Vlaardingen is het allemaal mogelijk.

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Buitenplaats Vlaardingen – Vlaardingen

Zuidbuurt 85
3132 KA , Vlaardingen
http://www.buitenplaatsvlaardingen.nl/
010 4359222

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×