Carlton Oasis Hotel – Spijkenisse

Wij van SKYFLY hebben al vele bruiloften gevierd bij Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse, en kunnen deze locatie dan ook ten zeerste aanbevelen. Heb je zelf een andere locatie gevonden? Geen probleem! Uiteraard komen wij ook daar graag een feestje vieren.

Bruiloft bij Carlton Oasis Hotel

Het Carlton Oasis maakt van uw huwelijk écht de mooiste dag van uw leven. Wij zorgen voor een perfecte organisatie. U geniet zorgeloos met familie en vrienden van alle festiviteiten. Het Carlton Oasis heeft veel ervaring van het verwezenlijken van huwelijksvoltrekkingen en -feesten, volledig op maat. Van klein en vertrouwd tot groot en extravagant. Wij hebben daarbij slechts één doel: ervoor zorgen dat u écht de mooiste dag van uw leven beleeft. Een onvergetelijke dag vol romantiek waarin u en uw aanstaande omringd worden door dierbare vrienden en familie. Graag nemen wij de tijd voor een gesprek om uw huwelijkswensen zorgvuldig te inventariseren. Daarbij geven we u natuurlijk een rondleiding langs alle feestzalen, zodat u een beeld krijgt van de eindeloze mogelijkheden. Na afloop krijgt u van ons, geheel vrijblijvend, een aanbod op maat.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Carlton Oasis Hotel – Spijkenisse

Curieweg 1
3208 KJ , Spijkenisse
http://www.carlton.nl/oasis/
+31 (0)181 62 52 22

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×