De Bagatelle – Raalte

Uw huwelijksvoltrekking bij De Bagatelle in Raalte? Een van de mooiste locaties waar SKYFLY positieve ervaringen mee heeft! Mocht het je niet wat lijken kun je altijd een andere locatie uitzoeken, SKYFLY maakt er altijd een feest van, ongeacht de locatie!

Een feest waar u en uw gasten jaren later nog met plezier op terugkijken. In het kort gezegd is dat ons uitgangspunt bij het organiseren en uitvoeren van uw feest.

De afgelopen jaren is er heel veel vernieuwd in de Bagatelle. Het monumentale pand uit 1747 is nog geheel intact. Tegelijk is het ook een modern bedrijf met stijlvol ingerichte zalen, waar nagedacht wordt met u om de beste voorwaarden te creëren voor een prachtige huwelijksdag. Vanaf juni 2004 is het mogelijk in ons restaurant te trouwen. U maakt afspraken met de gemeente en de ambtenaar van de burgelijke stand en wij doen de overige organisatie. En stel je eens voor dat het stralend weer is. Trouwen onder de hooikap in onze mooie tuin is dan ook mogelijk. De ontvangst is met een Kirr-Royal, hierna kan men drinken naar wens. De avond wordt afgesloten met koffie en oubliekrullen gevuld met slagroom. Combineer dit geheel met een bittergarnituur, proeverij of buffet van uw keuze, en ook de avond is compleet.

Verder staat de Bagatelle voor een luxe keuken, waar veel aandacht wordt besteed aan nieuwe producten en bereidingswijzen. De gemakkelijke bereikbaarheid, grote parkeerplaats en het prachtige paviljoenterras zijn extra’s die ons toch al mooie bedrijf speciaal maken. Kom eens een kopje koffie drinken!

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

De Bagatelle – Raalte

Nijverdalseweg 10
8100 AA , Raalte
http://www.bagatelle.nl
0572 35 84 84

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×