De Bles

Nog op zoek naar een geschikte locatie voor jouw bruiloft? SKYFLY heeft goede ervaringen met De Bles in Leidschendam. De authentieke uitstraling maakt dat we hier al vele bruiloften gevierd hebben. Liever zelf verder zoeken? Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Bruiloft bij De Bles

Het prachtige authentiek pand met binnenin een modern horecabedrijf biedt een grote diversiteit aan mogelijkheden. De Bles is omgeven met een prachtig stukje polderlandschap dat gemakkelijk te bereiken is. Al decennialang is het een geliefde trouwlocatie waar het tevens mogelijk is om elkaar het ja-woord te geven.  

Wij hebben alles in huis om de mooiste dag van uw leven tot een groot succes te maken. Van de huwelijksplechtigheid tot receptie, feest, buffet of gastronomisch diner, wij maken van uw trouwdag een onvergetelijk feest. Onze trouwexpert zorgt ervoor dat uw(jullie) trouwdag tot in de puntjes geregeld is, precies zoals uw (jullie) het droomhuwelijk voor ogen hebben. Met het opsommen van de ‘standaard’-mogelijkheden van de Bles zouden we U en onszelf te kort doen. De mogelijkheden bij De Bles zijn oneindig zodat jullie bruiloft uniek is.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

De Bles

Doctor van Noortstraat 154
2266 HC , Leidschendam
http://www.debleshoreca.nl/
071 5801590

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
vrijdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×