De Bottelroos – Moergestel

Wij van SKYFLY hebben al vele trouwerijen gevierd op De Bottelroos in Moergestel, en kunnen deze locatie dan ook ten zeerste aanbevelen. Heb je zelf een andere locatie gevonden? Geen probleem! Uiteraard komen wij ook daar graag een feestje vieren.

Trouwen bij De Bottelroos

Rust, ruimte, privacy en sfeervol comfort, te midden van prachtige natuur in de Oisterwijkse bossen en vennen. Elk detail in de smaakvolle opzet en inrichting verraadt de wens om u een onbekommerd verblijf te bezorgen! Geschikt voor ieder die in elk seizoen van de charme en rust wil genieten van een rustgevend verblijf in de natuur.

Het verblijf is tevens voorzien van riante slaapkamers waar u niet alleen heerlijk kunt overnachten, maar waar u ook even lekker kunt genieten van de rust en privacy. De eigentijdse leefruimtes zijn beide voorzien van een prachtige glazen pui die u het gevoel geven dat u zich in het landschap bevindt.

Al zittend aan de bar, tafel of in een fauteuil bij de houtkachel kunt u genieten van het prachtige Brabantse beekdallandschap. Dit landschap is uniek voor Nederland en daarom ook aangewezen als Natura 2000 gebied.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

De Bottelroos – Moergestel

Zandstraat 16a
5066 CA , Moergestel
http://www.debottelroos.nl/
013 513 2177

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×